Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Platforma eCommerce Pentru Magazine Online De Neoprit

Toate acestea le-am regasit in colaborarea cu Gomag, colaborare care a continuat si dupa lansarea sitului. Un plus al acestei relatii este si activitatea de promovare a sitului Ki-life.ro in care Gomag s-a implicat total inca de la inceput. Le multumesc inca o data pentru tot ajutorul acordat in decursul timpului.

Sursa: https://www.silkweb.ro/e-commerce/

Abonamente Apa

Abonamente Apa. Beneficiile Abonamenteului de apa catre tine. Filtreaza rezultatele Abonamente Apa Filtre, Cani si Dozatoare Apa; … Platforma E-commerce by Gomag A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi! Vezi cosul Trimite comanda. Comparare.

Sursa: https://www.bewater.ro/abonamente-apa

gomag

De acum Gomag, cu ajutorul SMSLink, va ofera posibilitatea sa trimiteti notificari SMS operationale, despre statusul comenzilor din magazinul dvs. online, catre clientii dvs. intr-un mod accesibil si usor. Gomag este o platforma eCommerce 100% romaneasca, cu peste 600 de magazine online in portofoliu si o echipa de 17 specialisti in spate.

Sursa: https://www.smslink.ro/blog/tag/gomag/

Abonamente

Abonamente Puncte de fidelitate Vrei ceva dar nu gasesti Donatii Kola Kariola Povestile Dollie Contact 0 …

Sursa: https://www.dollie.ro/abonamente

TeCOMM București și GoMag lansează ghidul pentru comerț …

Cea mai nouă lansare Gomag, realizată tot în cadrul unei ediții TeCOMM, poartă numele de GoBot și este primul robot nativ într-o platformă eCommerce. Realitatea unui magazin online pe pilot automat, după cum afirmă CEO-ul Gomag, Cosmin Daraban, este din ce în ce mai aproape.

Sursa: https://www.smark.ro/articol/45932/tecomm-bucuresti-si-gomag-lanseaza-ghidul-pentru-comert-crossborder