Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Gomag

Cauti o platforma eCommerce? Testeaza Gomag, platforma multi channel pentru magazine online B2C si B2B, pe care ruleaza peste 650 de magazine online.

Sursa: https://www.gomag.ro/

Gomag lansează Academia+

Ei sunt cei care au introdus pe piata concepte precum Gobot (primul robot intr-o platforma eCommerce, lansat in premiera la TeCOMM Cluj-Napoca), Gomag Virtual Summit (primul summit online din Romania pentru eCommerce), Academia de eCommerce (hub de resurse gratuite pentru antreprenori) etc.

Sursa: https://cluj.tecomm.ro/gomag-lanseaza-academia/

academia Gomag Archives

GoMag mi-a livrat un pachețel misterios. Despre ce să fie vorba? Datorită faptului că am prezentat interes pentru informație, am fost prezentă la webinariile summitului și am avut curaj de a pune întrebări despre subiect și cu scop, vă relatez mai departe, conținutul kit-ului.

Sursa: https://todayescapes.com/tag/academia-gomag/

GoMag

academia.gomag.ro Cum iti optimizezi vanzarile cu Gomag Apps Descopera cateva dintre aplicatiile pe care le ai la dispozitie in platforma Gomag, cum te ajuta acestea sa iti optimizezi vanzarile dar si cateva tips & tricks pentru magazinul tau.

Sursa: https://www.facebook.com/gomagec/posts

GoMag

Pachetul include: 5,000 Produse Gazduire Inclusa Suport Online Academia Gomag 75+ Aplicatii incluse Import / Export Produse Cadou Cosuri Abandonate. 47 Euro/luna. See All. Posts. GoMag. 12 hrs · Baza unui funnel este intotdeauna produsul pe care vrei sa il vinzi. Insa depinde si cum prezinti acest produs.

Sursa: https://www.facebook.com/gomagec/