Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Vreau să deschid un magazin online: De ce acte, avize şi …

Autorizații necesare deschiderii unui magazin online. Prima condiție pentru deschiderea unui magazin online este ca activitatea acestuia să fie derulată printr-o firmă, persoană fizică autorizată, Intreprindere individuală sau Intreprindere familială. În funcție de produsele comercializate sunt situații în care este necesar să se obțină autorizații de Mediu, PSI, de la …

Sursa: https://www.noobz.ro/2016/05/04/vreau-sa-deschid-un-magazin-online-de-ce-acte-avize-si-autorizatii-am-nevoie/

Acte magazin online

Ce acte sunt necesare pentru a expedia colete cu comenzi de pe un magazin online in afara tarii? Avem o firma, SRL, care are ca activitati vanzarea pe internet (magazin online) si comert cu ridicata. De ce acte avem nevoie pentru a putea prelua (prin intermediul magazinului online) si trimite comenzi in afara Romaniei ?

Sursa: https://megaajutor.bizoo.ro/cauta/acte-magazin-online/pagina-1/

Infiintare firma magazin online

5/4/2014 · Documentele necesare in vederea intocmirii dosarului complet pentru infiintare magazin online sunt urmatoarele: carti de identitate asociati/administratori (copie) dovada care atestă dreptul de proprietate asupra spaţiului cu destinaţie de sediu social (copie) care poate consta in: contract vanzare-cumparare, contract de donatie, certificat de mostenitor, autorizatie de construire si proces …

Sursa: https://actefirma.ro/infiintare-magazin-online

acte necesare magazin: raspunsuri juridice

acte necesare magazin Intrebarile au fost introduse prin formularul Intreaba un Avocat DreptOnline.ro nu solicita, nu stocheaza si nu prelucreaza date personale, nu utilizeaza cookies. Pentru orice intrebare sau sesizare legata de politica GDPR, va asteptam cu un e-mail la: office@dreptonline.ro.

Sursa: http://www.dreptonline.ro/raspunsuri_juridice_intrebari/raspunsuri_intrebare.php?id_intrebare=8272

Infiintare magazin online – Ajutor Firma

Suna bine, nu? Totusi, desi in mediul online, si aceste magazine necesita o infiintarea unei firme, o procedura legala, cunostinte in ceea ce priveste dosarul cu actele de infiintare magazin online si cateva drumuri absolut necesare pentru inmatricularea firmei.

Sursa: https://ajutorfirma.ro/infiintare-magazin-online/