Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Voluntariat

Încă nu ai toate cunoștințele necesare, însă cu siguranță ești familiarizat/ă cu multe dintre instrumentele de social media. Acest proiect îți oferă posibilitatea să ai rezultate vizibile în mediul on-line, fiind un motiv în plus ca marii angajatori să te dorească în echipa lor.

Sursa: http://www.inpractica.ro/oferta/voluntariatmarketing-onlineampsocial-media-52.html

Job-uri si Salarii in Social Media

Social Media Analyst *Conform studiului The State of Social Media Employment 2014 Principalele atributii ale unui angajat in Social Media in 2014 sunt managementul conturilor sociale, postarea si revizuirea de continut, monitorizarea brandului si concurentei, derularea si monitorizarea campaniilor si managementul conversatiilor.

Sursa: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/vizualizareArticol/1579/Job-uri-si-Salarii-in-Social-Media-Tot-ce-trebuie-sa-stii-daca-vrei-o-cariera-in-domeniu

Social Media

Administrare Conturi Social Media. Ma pot ocupa de toate conturile tale de Social Media si pot creste interactiunea cu audienta ta. Setare & Design Profil. Creez si personalizez conturi de Social Media cu continut de calitate si grafica care rezoneaza cu brand-ul si audienta ta.

Sursa: https://contemporary-establishment.ro/servicii-marketing-online/

Administrare Site Web

In plus, avem pachete de mentenanta pentru Social Media – Facebook/Twitter si editare video Youtube. Promoro Creative Studio > Youtube Chanel Serviciile de administrare web sunt oferite impreuna cu toate proiectele web in care ne implicam.

Sursa: https://www.promo-ro.info/administrare-web.html

Social Media – InterMarketCommuncation

Gestionare si administrare conturi social media. Web design. Dezvoltare si administrare website si shop online. Promovare online. Suntem o echipa pasionata de crearea acelor momente memorabile, care ajuta brand-urile sa ajunga la publicul lor tinta.

Sursa: http://intermarketcommunication.ro/social-media/