Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Administrare site, intretinere si actualizare pagini web

Administrarea site-ului, intretinerea si mentenanta web au ca scop verificarea si actualizarea informatiilor pe website, respectiv verificarea bunei sale functionari si modului in care acesta se prezinta vizitatorilor atat direct (cu informatii complete si actualizate), cat si prin referinte. O parte din activitati pot fi realizate si de catre specialistii Dvs de marketing.

Sursa: http://www.webactiv.ro/administrare+web+site+intretinere+si+suport+tehnic

Design si Administrare Website

DaWeb este o agentie de web design ce ofera servicii profesionale de creare, optimizare si administrare site-uri web.

Sursa: https://www.daweb.ro/

Firma Web Design Bucuresti, Realizare/Creare Site Web …

* Website complex, Profesional, ce combina mai multe tipuri de site intr-unul singur, cu panou de administrare, blog, magazin de produse etc. * Modificarea si modernizarea unui site deja existent cu noile programe si soft-uri, functionabil pe toate dive-urile si in toate browser-ele.

Sursa: http://www.1website.ro/

Administrare Site

Tarifele pentru serviciile de administrare site se incadreaza intre 25 si 150 de euro / luna, dar pentru o estimare de pret cat mai exacta, va rugam sa ne contactati la : 021.440.35.35 sau la adresa de e-mail : contact@allproweb.ro .

Sursa: https://dezvoltare.website/administrare-site/

Administrare Website

Administrare website ce este oferita sub forma de servicii platite pe masura efectuarii lor (vezi pachet PERSONALIZAT) sau abonamente lunare, cu un numar fix de ore, timpul de raspuns fiind garantat.

Sursa: https://sarghydesign.ro/servicii/administrare-website/