Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Afaceri de vanzare in Constanta

Piata Afacerilor va ofera diverse anunturi cu firme, companii, francize si afaceri la cheie de vanzare grupate pe judete, regiuni sau tip afacere, sector si subsector de activitate. Puteti filtra anunturile cu afacerile de vanzare dupa pret, marimea cifrei de afaceri sau a profitului, astfel incat sa corespunda criteriilor dumneavoastra.

Sursa: https://www.piataafacerilor.ro/afaceri/j-constanta

Anunțuri Afaceri-Servicii de vânzare

Anunțuri din Constanta, Constanta în Afaceri-Servicii (1.017 anunțuri) Doar cu poze. Filtre active: Afaceri-Servicii. Constanta, Județul Constanta. Salvează căutarea … De asemenea, putem utiliza cookie-uri pentru a identifica partile site-ului de care sunteti interesat. Utilizam apoi aceste informatii pentru a va arata reclame si pagini …

Sursa: https://lajumate.ro/anunturi_afaceri-servicii_in-constanta-ct.html

Afaceri de vanzare constanta

Afaceri de vanzare constanta Introduceți-vă adresa de e-mail pentru a primi alerte când vom găsi anunțuri noi pentru Afaceri de vanzare constanta . Câmpul destinat e-mailului nu trebuie să fie gol Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă.

Sursa: https://www.oferte360.ro/terenuri/afaceri-de-vanzare-constanta.html

Afaceri de Vanzare Constanta: Bursa Romana de Afaceri …

Propunerile si oportunitatile de afaceri de vanzare primite de catre Bursa Romana de Afaceri din Constanta in ultimul an de zile, au venit in principal din urmatoarele domenii: imobiliare, servicii, restaurante, saloanelor de cosmetica si infrumusetare, hotelarie, centre medicale, carierea de piatra, agricultura si confectii metalice.

Sursa: https://rbe.ro/afaceri-de-vanzare-constanta-oportunitati-afaceri-investitii-imobiliare-cursuri-evenimente/

Afaceri de vânzare

Afaceri restaurante de vanzare (40) Afaceri retail de vanzare (31) Afaceri productie de vanzare (28) Afaceri la domiciliu de vanzare (21) Afaceri marketing de vanzare (17) Vanzare publicitate (15) Servicii business de vanzare (13) Afaceri distributie de vanzare (11) Afaceri lichidari de stoc de vanzare (3)

Sursa: https://www.okazii.ro/afaceri-vanzare/