Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Idei de afaceri : Portalul tau de idei de afaceri …

Afacerile pe internet, in mediul online, au prins un avant spectaculos, profitul fiind unul geneors in scurt timp de la investitia initiala. Iata cateva idei de afaceri online pe care le poti incerca, unele dintre ele nefiind deloc costisitoare. Tu ce alegi? Afacerile online iti ofera avantajul major de a …

Sursa: https://ideideafaceri.manager.ro/

IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si …

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat “Vom susține antreprenorii tineri prin intermediul programului Start-up Nation – și nu numai – prin finanțarea nerambursabilă cu 200.000 lei pentru fiecare startup, fără a fi nevoie de cofinanțare.

Sursa: http://www.imm.gov.ro/

Idei de afaceri cu fonduri europene. Ce afacere cu fonduri …

Idei de afaceri cu fonduri europene in aceasta directie sunt: 1. Fonduri europene IT – firme de consultanta si agentii de web design. Puteti accesa cateva zeci de mii de euro pentru dezvoltarea in IT si in mediul online. Agentii de marketing online sau agentii de consultata si outsourcing pot fi infiintate prin fonduri nerambursabile.

Sursa: https://afaceri-si-leadership-feminin.ro/idei-de-afaceri-cu-fonduri-europene/

Afaceri online

Afaceri online – scurta descriere Afacerile online au inceput sa devina din ce in ce mai profitabile datorita faptului ca mediul online prezinta mai multe avantaje precum faptul ca el ofera in primul rand antreprenorilor posibilitatea de a avea acces la o retea mai mare de clienti.

Sursa: https://www.wall-street.ro/tag/afaceri-online.html

Top 3 afaceri online la domiciliu cu bani putini

Top 3 afaceri online la domiciliu cu bani putini. Cand cautam pe internet idei de afaceri gaseam numai tampenii de genul – covrigarie, butic la coltul blocului sau diverse alte afaceri de acest gen cu care garantat mori de foame in scurt de la demararea acesteia.

Sursa: http://www.mahar.ro/top-3-afaceri-online-la-domiciliu-cu-bani-putini/