Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

KONCEPT ADVERTISING

Vizual Aeroportul International Cluj – 1 MILION PASAGERI. Aeroportul International Avram-Iancu din Cluj-Napoca a atins doua mileston-uri importante, foarte devreme, anul acesta. Pentru ambele am avut placerea sa punem umarul la realizarea vizualurilor de comunicare, intr-un eveniment dublu ce a avut loc saptamana trecuta.

Sursa: https://kadd.ro/

Vitrina Advertising

Agenție de publicitate full-service înființată în 1992 la Cluj-Napoca, cu acoperire națională și reprezentanță în București. 2. Unicul membru din România al rețelei Advertising & Marketing Independent Network – AMIN. Din fr. Vitrine.

Sursa: http://www.vitrina.ro/

Ai nevoie de ajutor? Alege agenţia pe …

Agentii imobiliare importante din Romania. Aici gasesti lista cu cele mai mari agentii imobiliare din orasul tau care publica anunturi pe imobiliare.ro. Afla datele lor de contact si …

Sursa: https://www.imobiliare.ro/agentii

Companii din domeniul advertising, productie publicitara …

Perceptum Concept este o companie cu 7 ani de experienta pe piata romaneasca de marketing si comunicare si un portofoliu de clienti ce cuprinde jucatori de top din domenii precum farma, banking, auto, tehnologie,… vezi detalii »

Sursa: https://www.iqads.ro/catalog

Agentii de publicitate

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In… vezi detalii »

Sursa: https://www.iqads.ro/agentii-de-publicitate