Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

5 magazine chinezesti serioase de la care poti cumpara cu …

Eu am prins pe aliexpress plata prin paypal anul trecut. Si mi.am luat rochia de mireasa, care a fost o frumusete si n.a costat decat 76$. Si chiar am nimerit masura. De pe ebay mai comand, dar am grija sa fie vanzatorul din europa, ca sa vina acasa comanda. De pe gearbest am mai vazut telefoane faine, dar e …

Sursa: https://happyamy.ro/5-magazine-chinezesti-serioase-de-la-care-poti-cumpara-cu-incredere/

Comenzi aliexpress. Ce trebuie să știi înainte de prima …

8/1/2016 · Când ajunge comanda, dacă am comandat de pe aliexpress? Depinde foarte mult din ce depozit vine. Sunt unele companii ce au depozite în Europa. În cazul acesta poate ajunge și în câteva zile în România. De aici își pun amprenta serviciile noastre poștale sau curierii.

Sursa: https://mariuscucu.ro/aliexpress-pareri/

Alibaba Europe, Alibaba Europe Suppliers and Manufacturers …

Alibaba.com offers 22,795 alibaba europe products. About 16% of these are metal crafts, 10% are antique imitation crafts, and 5% are artificial crafts. A wide variety of alibaba europe options are available to you, such as free samples, paid samples.

Sursa: https://www.alibaba.com/showroom/alibaba-europe.html

TOP 8 FURNIZORI PENTRU DROPSHIPPING CU DEPOZIT IN …

8 Furnizori ieftini pentru dropshipping cu Depozit in UE , AliExpress , GearBest, Banggood, Geekbuying, Tmart, Cafago , Tomtop, CooliCool, Există mai multe site-uri web cu depozit în UE, dar cred că acestea sunt bune pentru cei care doresc să înceapă o afacere dropshipping și doriți să vedeți cum funcționează.

Sursa: https://informatiev.blogspot.com/2018/03/8-furnizori-ieftini-pentru-dropshipping.html

Cum sa cumperi din China dar sa nu platesti vama!

Comanda de pe eud.dx.com a fost in valoare de ? Ca din cate am citit pe ici pe colo tot din china ar veni si cele de pe eud.dx.com, nu ar avea depozit in EU. Am o comanda de 52 de euro si nu stiu daca sa o plasez sau nu. Alta alternativa ar fi de pe aliexpress fiecare produs in parte cu mentiunea sa treaca chinezu sub 10 dolari pe pachet.

Sursa: http://macku.net/2014/12/cum-sa-cumperi-din-china-dar-sa-nu-platesti-vama/