Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Anunturi Google Adwords

Programul Google AdWords Puteti afisa anunturi adwords persoanelor care efectueaza cautari pe Google. Chiar daca apareti in rezultatele naturale Google, cu anunturile adwords puteti viza noi segmente de public. Dvs. creati anunturile si selectati cuvintele cheie relevante afacerii proprii.

Sursa: http://www.anunturipegoogle.ro/index.html

Anunturi pe prima pozitie la cautare google

5/3/2013 · Chiar acum lucrez la una tot "pe net" gasita. Am si servicii de la instalatii sanitare, electrice, de gaz, amenajari interioare etc. Conteaza sa fii primul pe pozitie deoarece oamenii cauta pe internet. Cand cauti ceva hop intri pe google si esti tentat sa suni la primele anunturi pe care le gasesti din domeniul care te intereseaza.

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/909033-anunturi-pe-prima-pozitie-la-cautare-google/

Anunturi gratuite

Pe Publi24.ro poti adauga anunturi gratuite si gasesti cele mai bune oferte din Bucuresti, Cluj, Timisoara si alte orase din tara. Pe site-ul nostru iti gasesti anunturi cu masini second hand, apartamente, case, terenuri sau telefoane mobile la preturi foarte bune.

Sursa: https://www.publi24.ro/

Google Home

Vei gasi usor pe OLX.ro anunturi gratuite interesante din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe OLX.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici.

Sursa: https://www.olx.ro/oferte/q-google-home/

Anuntul Telefonic

Adauga anunturi online si in Anuntul Telefonic: primul ziar de publicitate din Bucuresti. Anunturi imobiliare, locuri de munca, oferte prestari servicii, auto.

Sursa: https://www.anuntul.ro/