Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Aplicatii online, Aplicatii web, Intranet

O aplicatie online (sau aplicatie web) este accesibila printr-un browser pe internet sau intr-o retea locala (un intranet). Punctul forte al unei aplicatii web este ca poate fi folosita de un numar infinit de utilizatori, fara ca acestia sa trebuiasca sa o instaleze si configureze pe propriul calculator.

Sursa: https://www.prologue.ro/servicii/aplicatii-online/

Download

Descarca programele/aplicatiile necesare Aplicatii necesare bunei functionari a programelor tv online: Aceste link-uri vor fi permanent verificate. VIZIONARE PLACUTA !

Sursa: https://tvonline.isfree.org/download/

Filme online pe Android si IOS

Pana acum am adaugat articole despre filme si seriale online pe Windows, Android si IOS folosind aplicatia KODI.. In acest articol va prezint cateva aplicatii de streaming pentru Android si IOS. Pentru Android trebuie ca device-ul dvs sa aiba posibilitata de a instala apk din surse necunoscute iar cerinta pentru IOS este ca telefonul sau IPAD-ul sa fie jailbreak.

Sursa: http://subiectiv.com/filme-online-pe-android-si-ios/

Aplicatii Android

Aplicatii Android. Cel mai bun Android Apk pentru download gratuit. Aici puteti gasi doar cele mai bune aplicații Android gratuit APK. Descarca aplicatii android online gratis pentru tableta Android sau smartphone Android.

Sursa: https://www.androidfreedownload.net/ro/android-applications

Realizare Aplicatii Mobile (iOS & Android) si Aplicatii …

Realizare aplicatii online. Aplicatiile online pot avea multiple utilizarii si beneficii diversificate. Danco Vision a realizat atat aplicatii online publice si interactive, cat si aplicatii interne de gestiune, facturare, contabilitate sau raportare.

Sursa: https://www.dancovision.ro/realizare-aplicatii/