Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Aplicatii web

Vezi oferta. Organizarea unei aplicatii web poate fi insa si mai complexa de atat, in fuctie de cerintele utilizatorului, de volumul si de complexitatea informatiilor detinute, insa acest model cu trei niveluri este cel mai des folosit si cea mai comoda modalitate de a utiliza aplicatiile web.

Sursa: https://www.atelierdeweb.ro/aplicatii-web/

extranet.anaf.mfinante.gov.ro

Please enable JavaScript to view the page content. Your support ID is: 16132379183808189946. Please enable JavaScript to view the page content. Your support ID is …

Sursa: https://extranet.anaf.mfinante.gov.ro/anaf/extranet/Aplicatii

Aplicatii online, Aplicatii web, Intranet

O aplicatie online (sau aplicatie web) este accesibila printr-un browser pe internet sau intr-o retea locala (un intranet). Punctul forte al unei aplicatii web este ca poate fi folosita de un numar infinit de utilizatori, fara ca acestia sa trebuiasca sa o instaleze si configureze pe propriul calculator.

Sursa: https://www.prologue.ro/servicii/aplicatii-online/

Aplicatii Web

Aplicatii Web. Editare poze online: cele mai bune site-uri de modificat fotografii. 10 martie 2019 Aplicatii Web 0. Dacă doriți să modificați pozele adăugând filtre și efecte speciale înainte să le publicați pe Facebook sau Instagram, în acest articol vă recomandăm o listă cu cele mai bune site-uri de editare poze online pe care …

Sursa: https://www.programegratis.com/aplicatii-web/

Progecto Cluj-Napoca

Progecto Cluj-Napoca este o echipa de tineri specialisti in programare si webdesign, o echipa capabila sa-ti ofere servicii complete atunci cand e vorba de imaginea ta si de optimizarea activitatilor din firma ta. Site Web, logo, aplicatie de management a resurselor firmei.

Sursa: http://www.progecto.ro/