Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Participă online la Google Atelierul Digital pentru IMM-uri!

Google Atelierul Digital pentru IMM-uri este cel mai ambițios proiect de pregătire în lumea digitală, desfășurat de Google în România.O componentă importantă a programului este reprezentată de sesiunile de pregătire în domeniul business-ului și competențelor digitale dedicate companiilor locale, unde Zitec este partener.. Un grup de consultanți digitali, care au absolvit …

Sursa: https://atelierul-digital.zitec.com/

Atelierul digital

Proiectul Atelierul Digital se adresează celor care fac primii pași în marketingul online, dorind să își dezvolte aptitudinile antreprenoriale și digitale sau să își înceapă cariera, validată de o certificare Google, recunoscută IAB Europe.

Sursa: http://atelieruldigital.jaromania.org/

Atelierul Digital pentru Programatori

Atelierul Digital pentru Programatori se adresează tuturor studenților interesați să învețe programare. Fie că ești la început de drum sau ai deja cunoștințe de programare, te ajutăm să înveți cum să dezvolți aplicații. Poți opta pentru cursuri de Java, Android development pentru începători sau avansați.

Sursa: https://events.withgoogle.com/atelierul-digital-pentru-programatori/

Atelierul Digital pentru Programatori

Programul oferă cursuri de Java și Android, atât pentru începători, cât și pentru avansați. Acestea se desfășoară pe o perioadă de 10 săptămani în hub-urile Google Atelierul Digital din București, Cluj-Napoca și Timișoara. La finalul programului, studenții vor învăța să își construiască propria aplicație.

Sursa: https://events.withgoogle.com/atelierul-digital-pentru-programatori/ntrebri-frecvente/

Întâlnire online. Cum îți optimizezi site-ul. Invitați …

Doi consultanți din Atelierul Digital Google Cluj-Napoca îți explică ce înseamnă optimizarea site-ului și a unei pagini de landing într-o întâlnire transmisă live de StartupCafe.ro miercuri 8 octombrie 2017, de la ora 11.00. Urmărește înregistrarea transmisiunii

Sursa: https://www.startupcafe.ro/marketing/atelierul-digital-hub-cluj-napoca-optimizare-site.htm