Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

backup « Blog despre programare

Articole din backup scrise de Katalyn. În modelul de recuperare BULK-LOGGED, SQL Server salvează cât mai puţin în logul de tranzacţii operaţii bulk precum SELECT INTO şi BULK INSERT. În acest model, dacă un log conţine operaţii bulk, baza de date poate fi restaurată la momentul salvării copiei de siguranţă, nu şi în timp.

Sursa: https://katalyn.wordpress.com/tag/backup/

Restaurare backup din Cpanel

Din panoul de control Cpanel puteti restaura (restore) o copie recenta a site-ului dvs. sau o copie a unei baze de date. Pentru acest lucru trebuie sa aveti salvat in calculator o instanta de backup partial la site si email sau baze de date, depinde de ceea ce doriti sa restaurati in contul dvs. de gazduire web.

Sursa: https://www.tlh.ro/blog/restaurare-backup-din-cpanel/

Mysql Backup – cum exportam o baza de date mysql

Phpmyadmin este managerul cel mai folosit worldwide pentru managerierea bazelor de date. Dupa accesarea phpmyadmin veti avea un screen cu accesele la baza de date sau la bazele de date, in functie de setari. Selectati baza de date pe care doriti sa o salvati. Dupa selectarea bazei de date, faceti click pe tabul Export.

Sursa: https://www.romaniawebhosting.ro/tutoriale-mysql/mysql-backup-cum-exportam-o-baza-de-date-mysql.html

» Cum pot face backup la baza de date MySQL, din cPanel?

Se poate face backup bazei de date MySQL, direct din cPanel, urmând acești pași: 1. Loghează-te la cPanel, secțiunea Files/Fișiere -> click pe iconul Backup 2. Secțiunea “Databases” -> click pe numele bazei de date pentru care dorești backup 3. Salvează fișierul descărcat pe calculator În acest moment deții o arhivă a bazei de

Sursa: https://www.mxhost.ro/clienti/aff.php?aff=2121/suport/cum-pot-face-backup-la-baza-de-date-mysql-din-cpanel/

Manipuleaza baza de date WordPress

Aseara am vrut sa fac cateva modificari la baza de date a site-ului. Am vrut sa optimizez putin pe acolo si aveam nevoie de acces la SQL Daca backup-ul blogului il fac manual, direct din Putty cu linia de comanda, restul nu ma complic. Prefer sa folosesc phpmyadmin sau alte programe de genul, care au […]

Sursa: https://mariuscucu.ro/manipuleaza-baza-date-wordpress/