Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum poti lua aplicatii de pe Google Play fara sa dai bani …

Iti place o aplicatie care costa x Lei, vrei sa o folosesti, dar parca nu ai vrea sa dai banii pe ea, nu? Tipic romanesc! Am gasit o modalitate de a pacali Google Play-ul pentru aplicatiile cu bani.Functioneaza in proportie de 95% din cazuri.

Sursa: http://www.devicer.ro/cum-poti-lua-aplicatii-de-pe-google-play-fara-sa-dai-bani-pe-le-tutorial/

Top gratuite în Aplicații Android

Jocuri Google Play . Google LLC. Jucați jocuri de calitate, obțineți realizări și depășiți cele mai bune scoruri. … Economisiti timp si bani. Magazin de milioane de articole. Transport gratuit. Pick up pentru a salva mai mult. … ©2019 Google Termenii și condițiile site-ului Confidențialitate Dezvoltatori Artiști Despre Google

Sursa: https://play.google.com/store/apps/collection/topselling_free?hl=ro

Cele mai bune alternative la Google Play cu aplicații …

Apptoide – alternativă la Google Play. Aplicațiile de calitate pe care s-ar putea să le știți deja până la această oră sunt la ordinea zilei pe Apptoide. Exista de asemenea posibilitatea ca anumite programe care pe Google Play costă bani, să poată fi descărcate …

Sursa: https://playtech.ro/2015/cele-mai-bune-alternative-la-google-play-cu-aplicatii-gratuite-de-android/

Castiga bani cu o aplicatie android

Inscrierea e tot gratis, iar compania te ajuta sa primesti din ce in ce mai multi bani saptamanal, doar oferind si altora aceasta recomandare!!! Aplicatia o gasesti in "Google Play" sau "Magazin Play", de unde trebuie descarcata si instalata pe un telefon cu Android (momentan, functioneaza doar pe Android).

Sursa: http://castigi-bani-pe-net.ro/mobzoid.php

Castiga bani din aplicatiile Android instalate

Google Opinion Rewards iti permite sa castigi bani pentru Play Store (credite) cu care poti cumpara aplicatii, filme, jocuri platite, prin completarea de sondaje de opinie. Important: cand instalezi aplicatia vei primi un chestionar de proba, trebuie sa fii atent la intrebari. Daca nu esti atent si raspunzi gresit, e posibil sa nu primesti sondaje.

Sursa: http://www.buzzmag.ro/cum-castigi-bani-din-aplicatiile-android-instalate/