Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Bannere

HeadPrint realizeaza print banner la calitate superioara de minim 720dpi pe ECOsolvent sau UV. Pentru ca ne respectam clientii, la noi platesti print banner si beneficiezi gratuit de finisarile acestuia (tiv si capse). Panourile publicitare din bannere frontlit includ (la cerere) urmatoarele finisari: tiv si …

Sursa: https://www.headprint.ro/print-bannere

Bannere si ghirlande decorative . Găsești mai mult decât …

Cumpara Bannere si ghirlande decorative online de la eMAG! Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida pentru Bannere si ghirlande decorative, plata in rate, deschiderea coletului la livrare si retur gratuit in 30 de zile.

Sursa: https://www.emag.ro/bannere-ghirlande-decorative-1/c

Banner de exterior

Banner de exterior. Le vedem aproape zilnic, amplasate stradal, decorând clădiri de birouri sau spații comerciale, arborate pe kilometri întregi la concursurile de maraton sau la cele de ciclism.

Sursa: https://www.steaguri.net/bannere/banner-de-exterior

BANNERS DE EXTERIOR

Banner de exterior de gran tamaño, doble cara, realizado en aluminio y bases de plástico rellenables. Se recomienda el montaje de la gráfica mediante un “vaina”. Área gráfica: 5640x2450mm.

Sursa: https://www.displaytotal.com/DISPLAYS-BANNERS/Exterior-Banner

Custom Banners

Vinyl Banner. 13 and 18 ounce vinyl banner for indoor and outdoor use. Mesh. Let the wind through with our 10 oz mesh banners. Fabric. 9 ounce wrinke free polyester fabric. Beautiful, vibrant colors. Retractable. Your graphic as fabric or vinyl in a retractable stand with a case. X-Stand. A quick and easy set up and display of a vinyl banner …

Sursa: https://www.signs.com/banners/