Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Despre baza de date AIDA

Autoritatea de Supraveghere Financiară. În această bază de date poate fi verificată existența unei poliţe RCA la o anumită dată pentru un vehicul, poate fi vizualizată societatea de asigurare care a emis poliţa şi pot fi identificate prejudiciile asociate poliţelor valabile începând cu anul 2008.

Sursa: http://asfromania.ro/consumatori/baza-de-date-cedam/cedam

Căutare prețuri de referință

Căutarea se va face în toata baza de date online. Diviziune Categorie-Grupă. Subcategorie. Clasă-Regenerați captcha. Introduceți simbolurile de mai sus. Caută Resetează filtre …

Sursa: https://bdpr.afir.info/

Baze de date cu firme

CD-urile cu baze de date cu firme din România au conținut personalizabil. Puteți alege conținutul prin impunerea unor criterii de selecție, filtrare și sortare. Puteți alege și informațiile pe care le doriți incluse despre fiecare firmă.

Sursa: https://www.listafirme.ro/baze_date.asp

Banca Naţională a României

Baza de date interactivă cuprinde serii cronologice de indicatori, structuraţi pe domenii şi subdomenii. Pentru a vizualiza sau descărca anumite serii urmaţi următorii paşi: 1. Selectaţi indicatorii doriţi prin intermediul arborelui (grupurile se pot expanda printr-un click pe ). 2.

Sursa: https://www.bnr.ro/Baza-de-date-interactiva-604.aspx

Aplicații și software de baze de date

Integrați date între Access și aplicațiile line-of-business utilizând biblioteca de conectori Access pentru a genera elemente vizuale și detalii pe interfața familiară Access. Stocați cu ușurință datele în SQL Server și în Microsoft Azure SQL pentru un plus de fiabilitate, scalabilitate, securitate și …

Sursa: https://products.office.com/ro-ro/access