Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Kahlil Gibran – Despre Iubire

Mi se pare greu de acceptat afirmatia ca nu cerem nimic in schimb iubirii, eu cred ca tocmai aici este aspectul sensibil, cred ca se poate vorbi despre iubire atunci cand imaginar se imbina doua jumatati ale aceleiasi sfere. Mai mult nu vreau sa comentez.

Sursa: https://drumuricatretine.wordpress.com/2011/03/07/despre-iubire/

Jurnalul unei visătoare

Iubitule, m-ai găsit nesigură și lipsită de credință, convinsă că nu există iubire, că eu nu știu să iubesc. … dar nu uita că TE IUBESC mai mult decât pot exprima într-un articol pe blog. P.S 2: Ți-am spus că te iubesc? În caz că nu ai înțeles din toată chestia de mai sus, o mai repet. … – Despre

Sursa: https://despredragostesialtechestii.wordpress.com/

Despre Iubire

Mulțumesc din suflet tuturor cititorilor paginii "Despre Iubire”, care sunt într-un număr destul de mare, peste 12000 de persoane. Totodată mulțumesc și celor care își fac timp, nu numai să citească, dar să lase și o părticică de suflet printr-un mic, dar prețios, comentariu.

Sursa: https://www.facebook.com/Despre-Iubire-339177383248480/

Mesaje Statusuri si Citate: Citate Celebre despre Iubire

În iubire, totul se schimbă, toate devin însemnate: dintr-un nimic se naşte un colos. – Tudor Arghezi Adesea, oamenii uită că una din componentele importante ale dragostei este voinţa de a iubi.

Sursa: https://mesaje-statusuri.blogspot.com/2011/07/citate-celebre-despre-iubire.html

Citate celebre despre iubire

Vezi aici colecția specială cu cele mai frumoase citate celebre despre iubire

Sursa: https://cuvintecelebre.ro/subiecte/iubire/