Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

WordPress.com

Bine ai venit în cel mai bun loc pentru site-ul tău web WordPress. Adresa ta email Alege un nume de utilizator Alege o parolă Prin crearea unui cont prin oricare dintre opțiunile de mai jos, ești de acord cu termenii de utilizare ai serviciului .

Sursa: https://wordpress.com/start/user/ro

WordPress.com: Create a Free Website or Blog

Create a free website or build a blog with ease on WordPress.com. Dozens of free, customizable, mobile-ready designs and themes. Free hosting and support.

Sursa: https://wordpress.com/

WordPress.com: creează gratuit un site web sau un blog

Creează un site web gratuit sau construiește un blog cu ușurință pe WordPress.com. Zeci de designuri și teme gratuite, personalizabile, pregătite pentru dispozitive mobile. Găzduire și suport gratuite.

Sursa: https://ro.wordpress.com/

Cum iti faci un blog WordPress, Trucuri si Sfaturi

1/22/2014 · Dacă doreşti să îţi faci un blog gratis şi nu ştii cum, îţi recomand acest Video (ai ce învăţa). Vor urma şi altele pe acelaşi subiect în funcţie de întrebăr…

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=VxYfE8l8kHM

Cum sa creezi un blog pe WordPress in 5 minute [Tutorial]

Podcast 008: Blog gratuit sau platit: stii care este varianta perfecta pentru tine? 5 trucuri pe care le aplici in maxim 5 minute pe blog, cu rezultate uluitoare. Primul truc il folosesc chiar in titlu Cum sa-ti creezi un blog: alegerea platformei si a gazduirii 10 lucruri pe care sa le stii daca iti creezi un blog in 2019 (I) Cum Sa Iti Faci Un Site In WordPress In 72 Ore

Sursa: https://www.cristinne.ro/cum-creezi-blog-pe-wordpress/