Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

bloguri personale

7/14/2013 · Posts about bloguri personale written by Losty88. E vremea pentru o alta recomandare de blog. De aceasta data am ales Some Words, un blog al unei femei sensibile ce il citesc ori de cate ori imi permite timpul.Vi-l recomand in primul rand pentru sensibilitatea cu care sunt scrise articolele.

Sursa: https://losty88.wordpress.com/tag/bloguri-personale/

viata: TOP 10: CELE MAI CUNOSCUTE BLOGURI-Bloguri …

8/4/2014 · RomaniaChat.ro doreste sa faca si mai cunoscute CELE MAI CUNOSCUTE BLOGURI din Romania, iar daca si tu doresti sa te aflii pe aceasta lista, contacteaza-ne imediat. Suntem o comunitate de chat cu platforma de socializare, iar scopul nostru este sa ne facem multi prieteni si sa ne ajutam reciproc. TOP 10: CELE MAI CUNOSCUTE BLOGURI.

Sursa: https://gabriella-viata.blogspot.com/2014/08/top-10-cele-mai-cunoscute-bloguri.html

Bloguri Financiare pe care le urmaresc cu drag

Bloguri financiare româneşti. 1. ABCdarFinanciar.ro – este blogul Monicăi Mititulu cu care am scris un ghid extrem de valoros şi cu care voi mai avea multe alte colaborări extrem de frumoase şi pe viitor.. 2. Milionarul Mioritic – Blogul lui Luca Dezmir – primul blogger român pe care l-am cunoscut şi în viaţa reală. Este şi primul blogger pe domeniul acesta.

Sursa: https://laurentiumihai.ro/bloguri-financiare/

hoinarind-prin-viata.blogspot.com

La fel ca intr-un oras nou unde urma sa locuiesc, vedeam in viata mea doar ceea ce era neplacut, nicidecum acele lucruri care reprezentatu un adevarat noroc al sortii. Si bineinteles ca imi comparam viata cu a celor pe care ii invidiam, nu cu a celor mai nenorociti decat mine.

Sursa: https://hoinarind-prin-viata.blogspot.com/

Florina Badea

Povești despre un stil de viață sănătos: diete, rețete și restaurante, food&nutrition coaching, meniuri și idei pentru copii care nu mănâncă, călătorii, inspirație pentru sănătate și stare de bine

Sursa: https://www.florinabadea.ro/