Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Boutique Mall

Boutique Mall, Bucharest, Romania. 260,985 likes · 1,948 talking about this · 68 were here. Magazin online de imbracaminte, încălţăminte şi accesorii…

Sursa: https://www.facebook.com/BoutiqueMAll

Boutique Mall (Magazin suspendat)

Boutique Mall este suspendat. Daca esti titularul acestui cont, te rugam sa te loghezi in sectiunea de administrare sau sa contactezi echipa de suport.

Sursa: https://www.shopmania.ro/site/b-mall.ro

Boutique Mall

Boutique Mall, București. 261.374 de aprecieri · 68 au fost aici. Magazin online de imbracaminte, încălţăminte şi accesorii pentru întreaga familie….

Sursa: https://ro-ro.facebook.com/boutiquemall/posts/

BOUTIQUE MALL SRL

6/8/2013 · De aceasta data cei de BOUTIQUE MALL sau tinut de cuvant in proportie de 75% si AU TRIMIS produs-ul comandat chiar CU O ZI MAI DEVREME . Dar, ca totusi exista acest dar as dori sa va zic ca in aceasta firma domneste HAOSUL (CEL PUTIN LA NIVEL-UL ANGAJATI-LOR CE RASPUND LA nr. 0215556255), acest haos insemnad urmatoarea problema .

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/961964-boutique-mall-srl-o-firma-cu-angajati-mincunosi-si-de-o-nesimtire-crasa/

Boutique Mall

Boutique Mall este un magazin online de fashion care comercializeaza incaltaminte, articole vestimentare si accesorii ce apartin unor branduri foarte cunoscute sau unor producatori ce pun accent pe calitatea si pe satisfacerea nevoilor clientilor.

Sursa: https://www.magazin-online.com/b-mall.html