Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Campanii AdWords, promovare si publicitate Google AdWords

Google AdWords este cea mai eficienta campanie de promovare on-line ! Alege sa lucrezi cu o echipa de profesionisti. Am optimizat bugete AdWords, reducand costurile cu pana la 50%.

Sursa: https://www.concept24.ro/servicii/campanii-Google-AdWords

Cum optimizezi o campanie AdWords

Acum ca stim ca nu putem porni la drum fara un target in minte, putem trece la etapele unei optimizari. Ajustarea performantelor unui cont Adwords ar trebui sa respecte in sine chiar structura contului: Campanie – Ad group – Cuvinte cheie – Reclame – Landing page.

Sursa: https://www.startupcafe.ro/optimizare-campanie-adwords.htm

Campanii Google AdWords

pentru ca neutilizand promovare google adwords, pierzi clienti valorosi in fata concurentei tale. Prin intermediul tipului de promovare Google AdWords, esti prezent in cautarile clientilor tai exact in momentul in care acestia cauta pe Google produsele sau serviciile pe care le oferi.

Sursa: https://themarkers.ro/campanii-google-adwords/

Campanii Google AdWords

Campaniile Google AdWords sunt cel mai rapid mod de a ajunge la potențialii clienți. Clienții sunt în căutare pe Google pentru produsul sau serviciul tău, toți caută pe internet acum. Intr-o Campanie Google AdWords plătești numai când cineva face clic pe anunț și ajunge pe site.

Sursa: https://leonpaul.ro/campanii-google-adwords/

Cum construiești o campanie Google Adwords Search?

Google Adwords e mai mult decât o platformă de advertising, e un canal de business. Nu există o strategie universal valabilă aplicată pentru orice cont Adwords sau pentru orice campanie de Search, pentru că fiecare business are propriile particularități, iar noi oamenii avem toți valori diferite.

Sursa: https://www.iqads.ro/articol/39607/cum-construiesti-o-campanie-google-adwords-search