Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

5 Pasi pentru o campanie de marketing cu bune rezulate

Cand se gandesc la asta, cei mai multi oameni tind sa faca aceeasi greseala: se gandesc la demografie. De exemplu: Cine este publicul tau tinta? Femei intre 20 si 30 de ani. Acesta este un public tinta foarte mare, iar cand faci o campanie de marketing buna, tinta ta trebuie sa fie mult mai precisa.

Sursa: https://delazero.biz/internet-marketing/cum-sa-construiesti-o-campanie-de-marketing-care-functioneaza

Vrei un plan de marketing? Uite aici o alternativă mai …

Probabil ai ajuns aici căutând un plan de marketing – fie vrei să știi cum să creezi unul de la zero sau ai nevoie de un exemplu, un model de plan de marketing existent. … Faci o campanie cu flyere? Cere-le oamenilor să vină cu el în magazinul tău în schimbul unui bonus.

Sursa: https://smarters.ro/grow/plan-de-marketing/

CRM pentru marketing

Managementul activitatilor de marketing cu sistemul CRM de la Senior Software ofera o perspectiva mult mai clara asupra campaniilor cu cel mai mare ROI. … modificari de timing pe campanie etc. 2.Segmentarea si targetarea prospectilor. … aceasta fiind gata de lansare. Spre exemplu, o companie care vinde echipamente de laborator organizeaza …

Sursa: https://www.seniorerp.ro/crm-enterprise/marketing/

Proiect Plan de Marketing

Acest proiect trateaza Plan de MarketingCampanie de Comunicare Firma de Vopsele. Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini). Arhiva contine 1 fisier doc de 9 pagini .

Sursa: https://biblioteca.regielive.ro/proiecte/marketing/plan-de-marketing-campanie-de-comunicare-firma-de-vopsele-162515.html

Campanie de Promovare a Unui Produs

Exemplu: Cu ajutorul telefoanelor mobile putem vorbi sau scrie SMS-uri dar puține telefoane sunt care pot filma in Slow-Motion sau care pot fotografia 3D. Ce nevoie satisface produsul ? – Acest pas este extrem de important în stabilirea strategiei de marketing și comunicare.

Sursa: https://www.sinaps.ro/blog/campanie-de-promovare-a-unui-produs-partea-1/