Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Promovarea unui produs: 13 exemple, strategii și tehnici …

Dacă ești în căutare de inspirație pentru promovarea unui produs, ești în locul potrivit! Ți-am pregătit cele mai bune exemple, strategii, metode și campanii de promovare a unui produs care să te ajute să-ți crești vânzările, chiar dacă nu știi de unde să pornești.

Sursa: https://smarters.ro/grow/promovarea-produs/

Referat Promovarea unui Produs

Orice produs nou, aflat in faza de lansare, are nevoie de promovare pentru a deveni cunoscut de consumatori, a-si crea o anumita imagine si un grad de notorietate pe piata pe care a intra. Pentru promovarea vopselei de par LooK vom apela la doua din formele de promovare existente si anume: publicitatea si promotia.

Sursa: https://biblioteca.regielive.ro/referate/economie/promovarea-unui-produs-vopsea-de-par-look-marketing-68724.html

Promovarea Unui Produs Exemplu

Promovarea unui produs, fie online sau offline, poate părea uneori o sarcină ușoară.Fie că ești un tânăr antreprenor la început de drum sau o companie cu un renume in piață, în mod sigur îți dorești să beneficiezi de o campanie de promovare a unui produs, …

Sursa: https://allspecialcoupons.com/promovarea-unui-produs-exemplu/

Lansare a unui produs nou

Introducerea pe piata a unui produs nou, actiune strans legata de activitatea de inovare tehnica. In faza de lansare, vanzarile sunt scazute, consumatorii fiind sceptici; ei testeaza acum noul produs. Costurile per ansamblu fiind ridicate, firma inregistreza pierderi financiare ale produsului.

Sursa: https://www.iqads.ro/dictionar/lansare-a-unui-produs-nou

10 idei de campanii de marketing creative pentru 2019 …

2/2/2018 · #3 – Exemplu de campanie de promovare – cum să construiești o relație cu fanii pentru a ajunge viral. Cea mai bună promovare de care poți avea parte este cea făcută de către clienții tăi. Nimic nu e mai puternic, iar cei de la Zelmer (unii din cei mai vechi fabricanți de aspiratoare din Europa Centrală) știu asta.

Sursa: https://smarters.ro/grow/idei-campanii-de-marketing/