Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Campanie de Promovare a Unui Produs

Campanie de Promovare a Unui Produs – Partea 2 Articolul precedent Articolul urmator În partea a doua a articolelor din seria “Campanie de Promovare a Unui Produs” vom discuta despre alegerea canalelor prin care iți poți promova un anumit produs sau serviciu.

Sursa: https://www.sinaps.ro/blog/campanie-de-promovare-a-unui-produs-partea-2/

Proiect Campanie Pentru Promovarea unui Produs

Acest proiect trateaza Campanie Pentru Promovarea unui Produs. Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).. Arhiva contine 1 fisier doc de 24 de pagini.. Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 6 puncte.

Sursa: https://biblioteca.regielive.ro/proiecte/marketing/campanie-pentru-promovarea-unui-produs-259212.html

10 idei de campanii de marketing creative pentru 2019 …

2/2/2018 · #1. Idee campanie de promovare – cum să te folosești de controverse pentru a crea conținut viral . Pentru mulți marketeri sau antreprenori viralitatea pare loterie. Încercăm mai multe idei și poate că una va avea un succes neașteptat de mare.. Din fericire însă, viralitatea poate fi …

Sursa: https://smarters.ro/grow/idei-campanii-de-marketing/

Lansare a unui produs nou

Introducerea pe piata a unui produs nou, actiune strans legata de activitatea de inovare tehnica. In faza de lansare, vanzarile sunt scazute, consumatorii fiind sceptici; ei testeaza acum noul produs. Costurile per ansamblu fiind ridicate, firma inregistreza pierderi financiare ale produsului.

Sursa: https://www.iqads.ro/dictionar/lansare-a-unui-produs-nou

Cauti Campanie De Promovare A Unui Produs?

Campanie de Promovare a Unui Produs. Campanie de Promovare a Unui Produs – Partea 2 Articolul precedent Articolul urmator În partea a doua a articolelor din seria “Campanie de Promovare a Unui Produs” vom discuta despre alegerea canalelor prin care iți poți promova un anumit produs

Sursa: https://info.goldensite.ro/campanie-de-promovare-a-unui-produs/