Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Campanii Google AdWords

Pana in momentul de fata, specialistii The Markers Consult au consiliat, implemntat si optimizat cu succes peste 350 de campanii de promovare Google AdWords pentru diferite domenii de activitate si au controlat bugete de peste 1.000.000 de Euro.Am reusit, prin intermediul campaniilor de promovare Google AdWords sa aducem clientilor nostri vanzari cu cel putin 15% mai mari.

Sursa: https://themarkers.ro/campanii-google-adwords/

Google Adwords – Campanii Google Adwords

Administram clientilor nostrii campanii google adwords cu bugete variate. De la cativa lei la cateva mii de lei zilnic. Campaniile adwords sunt folosite in toate domeniile de activitate, de la industria auto pana la industria alimentara.

Sursa: http://promovari-adwords.ro/

EpicAds

Creăm și gestionăm campanii de Search și de Remarketing prin platformele Google Ads și Facebook Ads. Ne asigurăm că acestea sunt cât mai relevante pentru potențialii tăi clienți.

Sursa: https://www.epicads.ro/

Beonweb

Agenție Marketing Online. Cream si dezvoltam campanii eficiente Google AdWords, Facebook Ads, YouTube, Instagram, Amazon Ads, Servicii Optimizare SEO.

Sursa: https://beonweb.ro/

Google Ads – Atrageți mai mulți clienți prin activități …

Google este platforma unde utilizatorii caută ce să facă, unde să meargă și ce să cumpere. Anunțul dvs. se poate afișa oricând pe Google, chiar în momentul în care un utilizator caută produse sau servicii similare celor pe care le oferiți.

Sursa: https://ads.google.com/intl/ro_ro/home/