Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cand este mai bine sa mergi … si unde

Una din cele mai uzuale intrebari care le-am primit de cand tin acest blog este “cand e cel mai bine sa merg si unde”… Ca de obicei, intrebam care este locul dorit de vizitare – cea mai buna perioada variaza de la zona la zona.

Sursa: https://www.imperatortravel.ro/2011/03/cand-este-mai-bine-sa-mergi-si-unde.html

China

Motive pentru a vizita China. Dacă vreți să vizitați în doar 2 săptămâni stilul urban al Shanghai-ului, veche cultură a capitalei Beijing, zgărie-norii Hong Kong-ului sau să vă relaxați pe o croazieră pe râul Li, trebuie să străbateți mai bine de 4.000 de kilometri.

Sursa: https://travelship.ro/china/

Impresii din Singapore. Ce poti vizita, Cazare, Costuri …

4/30/2014 · Am mai vizitat China Town si-n Londra, diferentele nu sunt foarte mari ca organizare si “oferta”. De aici poti lua metroul spre Little India, nu e chiar aproape ca sa mergi pe jos. Daca ai de ales intre una dintre aceste doua, recomandarea mea e sa alegi China Town deoarece mi …

Sursa: https://www.bogdanpantoc.ro/destinatii/asia/singapore/singapore-partea-i/

10 ponturi de știut înainte de a merge în Larnaca, Cipru

Mai jos sunt zece observații despre Larnaca care te-ar putea ajuta dacă vrei să mergi acolo în vara asta. 1. Larnaca nu este cel mai mare oraș din Cipru (e al treilea, cu 86.000 de locuitori), dar pretinde că este cel mai vechi. Strălucește de curățenie, cel puțin în partea lui turistică.

Sursa: https://travelzoom.ro/10-lucruri-pe-care-ar-trebui-sa-le-stii-inainte-sa-mergi-la-plaja-in-larnaca-cipru/

Razvan Pascu

Nu imi place sa ma calc pe picioare cu alti turisti, de aceea e mai bine sa mergi intr-un loc turistic atunci cand altii deja sunt la serviciu. E drept ca in anumite zone, asa cum am patit eu in insula Capri de Craciun, farmecul nu este acelasi in extrasezon si vremea poate sa iti …

Sursa: https://razvanpascu.ro/2010/01/25/cand-sa-calatorim-in-sezon-sau-in-extrasezon/