Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Tipuri de site-uri & cât costă un site web profesional …

Functionalitatile tin de fiecare afacere dar optini ca filtrarea produselor, contul meu, tipurile de plată, stocul, produsele promovate, politicile de discount, legaturile cu retele de socializare s.a.m.d ar trebui sa fie obligatorii pentru un magazin online daca doresti sa iti aduca profit.

Sursa: http://www.greenad.ro/servicii-despre-pagini-web/tipuri-de-site-uri-cat-costa-un-site-web/

Cât te costă să-ți faci magazin online și ce trebuie să …

Soluțiile software pentru un magazin online trebuie alese în funcție de tipul de produs care urmează să fie comercializat, de buget, de modul în care va funcționa lanțul logistic (frecvența cu care e actualizat stocul, rata de introducere a produselor noi pe site etc.), de numărul de produse diferite.

Sursa: https://www.capital.ro/cat-te-costa-sa-ti-faci-magazin-online.html

Cat costa un site WordPress care vinde

Daca vrei sa stii cu adevarat cat costa un site wordpress, il faci cu mana ta. Daca ai ceva cunostinte de web si ai timp sa mai inveti cate ceva, poti sa faci un site in wordpress singur.

Sursa: https://leonpaul.ro/cat-costa-un-site-wordpress/

Cat Costa Un Site De Vanzari

16/04/2019 · 4/2/2010 · Pretul unui web site depinde de mai multi factorii ,servicile oferite,calitatea produselor ,simplicitatea navigari ,calitatea servarelor pe care este hostat site-ul ,numarul de vizitatorii fideli …. etc. Asta in cazul in care vrei sa cumperi un site.

Sursa: http://info.goldensite.ro/cat-costa-un-site-de-vanzari/

Tutorial: Cum sa faci un magazin online la cheie [PARTEA 1 …

22/07/2014 · Tutorial in limba romana, HD 720p. Cum sa faci un magazin online, la cheie, gratuit. www.expertutorials.blogspot.com.

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=wP0ClNxSVm4