Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cat costa o aplicatie pt android?

4/16/2014 · O aplicatie de android, doar care sa afiseze datele din site nu costa "incepand de la 500 de euro" insa o aplicatie mai complexa de exemplu : – create cont, – logare, – adugare date din aplicatie , etc ar putea ajunge la 500 de euro. Parerea mea este sa incercati sa gasiti programatori din Romania, sigur va intelegeti cu ei.

Sursa: http://forum.seopedia.ro/subiecte-pentru-incepatori/29591-cat-costa-o-aplicatie-pt-android.html

Toţi Pentru Unu

Salut.Acum ceva timp am avut un herpes la buza de sus.Mi l am rupt, mi- a curs putin sange iar acum regret asta deoarece mi- a aparut o pata rosie pe buza.Nu imi place cum arata si vreau sa fac sa dispara.Intrebarea…? (mai mult)

Sursa: https://www.tpu.ro/

Publica si vinde-ti singur propria carte. E mai usor decat …

Cum sa publici o carte fara sa apelezi la edituri? Raspunsul e simplu: singur, folosind internetul. La ora actuala, exista sute de site-uri care iti ofera aceasta posibilitate, care acum zece ani parea imposibil de realizat. Tot ce trebuie sa faci este sa stii ce vrei si sa te documentezi bine.

Sursa: http://www.ziare.com/cultura/carte/publica-si-vinde-ti-singur-propria-carte-e-mai-usor-decat-crezi-1177342

Google Play si aplicatii Android pe Windows 10 Mobile!

Anul trecut se zvonea o posibila modificare la Windows Mobile care sa permita instalarea de aplicatii iOS si Android pe telefoanele cu sistemul de operare al celor de la Microsoft. Acest lucru poate aduce un mare avantaj telefoanelor cu Windows Mobile, si o crestere pe piata semnificativa. Speram ca acest mod sa devina oficial la un moment dat.

Sursa: https://zonait.ro/instaleaza-google-play-si-aplicatii-android-pe-windows-10-mobile/

Google Play Music, disponibil din 4 noiembrie si in …

Serviciul Google Play Music, care contine peste 25 de milioane de piese muzicale disponibile in cloud si care pot fi ascultate de pe orice dispozitiv Android sau iOS, este disponibil incepand din 4 noiembrie si in Romania, a anuntat marti Google.Cei care colectioneaza muzica pot achizitiona piesele si albumele preferate si stoca in cloud, iar cei care vor sa-si adauge propria colectie de …

Sursa: https://economie.hotnews.ro/stiri-it-18458297-google-play-music-disponibil-din-4-noiembrie-romania-cat-costa-accesul-peste-25-milioane-piese-muzicale.htm