Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Care sunt costurile sa-ti deschizi un magazin online si de …

3/24/2017 · Pentru orice antreprenor care vrea sa-si deschida un magazin online informatiile despre cat va costa investitia sunt extrem de importante. Preturile variaza in functie de specificatiile magazinului, de functionalitatile pe care le ofera, dar si de agentia de programare si dezvoltare care il realizeaza.

Sursa: https://www.startupcafe.ro/stiri-ecommerce-21678985-care-sunt-costurile-deschizi-magazin-online.htm

Pret Magazin Online de la 1.499 €

Indiferent daca sunteti un start up sau o afacere cu vechime, serviciile incluse de promovare ofera magazinului dvs un boost necesar. Foarte multi potentiali clienti nu includ in bugetul lor serviciile de promovare, iar dupa lansare magazinul risca sa nu fie vizitat de nimeni. Am decis sa includem un mimim de promovare in toate pachetele noastre.

Sursa: https://www.magazin-online.com/preturi/

Creare Magazin Online

» Fie că dorești un site web de prezentare cu un design unic, un magazin online complex, promovare site web sau doar optimizare SEO, firma web design IT eXclusiv, îți oferă servicii de web design profesionale și-ți creează site-ul web dorit, la un preț accesibil oricui. » Dorim să construim nu doar un site web sau un magazin online.

Sursa: https://www.itexclusiv.ro/

INTERVIU In ce domenii merita sa-ti faci magazin online …

Magazinul online pare un business care poate fi inceput usor si cu destul de putini bani, insa lucrurile nu stau deloc asa. Magazinele online au foarte multe in comun cu cele "offline" si antreprenorii care vor sa faca e-commerce pot cadea in multe capcane daca nu tin cont de acest lucru. In ce domenii merita deschis un magazin online, care este investitia minima, ce pericole exista si cum e …

Sursa: https://www.startupcafe.ro/stiri-ecommerce-20173185-interviu-domenii-merita-faci-magazin-online-cat-trebuie-investesti-bine-nu-gresesti.htm

Cat te costa si cati bani poti sa faci cu un magazin …

Un magazin online incepe de la 200 de euro si poate costa chiar si 5000 de euro in functie de cat de mult vrei sa fie customizat ca si aspect sau ce functii sunt integrate. Un magazin online foarte bine optimizat pentru toate dispozitivele si cu o sumedenie de functii de marketing este cel de la .

Sursa: https://incont.stirileprotv.ro/companii/cat-te-costa-si-cati-bani-poti-sa-faci-cu-un-magazin-online.html