Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Tipuri de site-uri & cât costă un site web profesional …

Tipuri de site-uri & cât costă un site web profesional? Cat costă si ce beneficii are un site administrabil (cu admin/panou CMS)? Ce conține & cât costă un web site de prezentare; De ce un website de 100E “eșuează” în 3 luni?

Sursa: http://www.greenad.ro/servicii-despre-pagini-web/tipuri-de-site-uri-cat-costa-un-site-web/

Cat costa sa imi fac un site?

Foarte multe persoane isi pun intrebarea "cat costa sa imi fac un site" si cauta resurse online si pe la prieteni, cunostinte, mai putin direct la firmele de WebDesign din Romania. Pretul unui site web poate sa varieze foarte mult, de la cateva sute de lei la cateva zeci de mii de euro. Totul depinde de complexitatea

Sursa: http://www.pamdesign.ro/articole-utile/despre-web/cat-costa-sa-imi-fac-un-site/

CREARE SITE + Promovare online GRATIS – Telefon: 0785 88 …

In acest sens in procesul de creare site / realizare site, se ia in calcul un avantaj corect in raportul creatie si pret site; cand iei in calcul cat costa un site, trebuie sa cunosti ca o firma de web design sau firma creare site, incearca sa gaseasca solutiile avantajoase pentru client in intreaga desfasurare a etapei de creare site.

Sursa: https://www.amigio.ro/

Contact Cat costa un Site

Pret Site Web ? Afla ACUM Cat Costa Un Site! Suntem Agentia Dvs. de Design Website, ce realizeaza la Super Preturi orice Site Web Profesional

Sursa: http://www.pretsite.ro/contact.php

Cât te costă să-ți faci magazin online și ce trebuie să …

Comerțul online e un business guvernat de cifre, iar în lipsa traficului pe site, vânzările scad. De asemenea, există o tendință în piață a așteptărilor prea mari raportate la sumele mici investite în activitățile de promovare. În acest context, merită menționat că în România bugetul mediu de marketing online este între 300 și 500 de euro pe lună.

Sursa: https://www.capital.ro/cat-te-costa-sa-ti-faci-magazin-online.html