Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

1.200 de euro salariul de pornire al unui Web Designer

Dezavantaje: Activitatea intensa si continua, orele suplimentare efectuate, cat si faptul ca trebuie sa fie la dispozitia clientului indiferent de zi sau de ora, in cazul in care apar defectiuni in sistem sunt doar cateva din principalele dezavantaje ale unui astfel de job. Companii de recrutare: www.ejobs.ro

Sursa: https://www.wall-street.ro/articol/Careers/41071/1-200-de-euro-salariul-de-pornire-al-unui-Web-Designer.html

Cam cat se castiga ca web-designer in Romania? : Romania

Cînd o să poți face ceva cu aplicabilitate reală: o temă de wordpress, pornind de la un set de cerințe medii (adică nu alese de tine, ci luate de pe un site de freelance work), cu tot ce înseamnă asta (validare W3C, compresie JS/CSS, optimizarea imaginilor, licențe pentru API-uri externe, instalare pe un server, procedură de deployment, testare, optimizare pentru viteza de încărcare).

Sursa: https://www.reddit.com/r/Romania/comments/52qvul/cam_cat_se_castiga_ca_webdesigner_in_romania/

Cat se castiga in Romania? : Romania

TPU Cat se castiga in Romania? (self.Romania) … Daca nu stii la ce sa te astepti, sau cat sa ceri, sfatul meu e sa iei cat ti se ofera, si te prinzi tu mai incolo. … La fel fac si compositing, vfx, animatie grafica 2D pe joburi mai simple. Dar principal fac montaj, emisii si management de proiect.

Sursa: https://www.reddit.com/r/Romania/comments/3357gu/cat_se_castiga_in_romania/

Cat se castiga ca web designer, programator, consultant …

Cat se castiga ca web designer, programator, consultant SEO in SUA si Anglia? … flexibilitate si adaptabilitate, atentie la detalii, sa cunoasca foarte bine programele de editare grafica Adobe Photoshop / Fireworks. … pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu …

Sursa: https://2webdesign.ro/cat-se-castiga-ca-web-design-programator-consultant-seo-in-sua-si-anglia/

Facultate-cursuri grafica.

5/6/2006 · ps. in primul an, aceasta minunata grafica asistata de calculator se face pe hartie. La fel cum, anatomia, stiinta formelor vii, se studiaza pe cadavre. ps. pentru ce vrei tu, exista sectie de Grafica la UAD ( adica la arte ). Acolo iesi cu ce trebuie d-ale desenului frumos, nu schite si planse. Edited by lex404, 31 December 2014 – 14:55.

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/1001731-facultate-cursuri-grafica/