Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum se face un autorun.html ?

9/26/2008 · Cum pot face un autorun.html ?Am nevoie la o prezentare mai cu seama , atunci cand inserez discul in unitate sa porneasca automat autorun.html la fel ca la autorun.exe Pe exe situ sa fac dar la html nu stiu.

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/443462-cum-se-face-un-autorunhtml/

Fișier

Pentru fișiere în sensul de colecții de fișe, vezi articolul Cartotecă.. În informatică, un fișier este o colecție de orice natură ce cuprinde date, stocate de obicei pe un dispozitiv de stocare numit și „purtător de date”; un echipament modern este de exemplu discul dur.Termenul …

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier

Sisteme de fisiere. Apeluri sistem si functii de …

Directoarele sunt memorate ca structuri speciale, ca tabele in care fiecare intrare reprezinta un fisier. De fapt, un director este memorat ca un fisier obisnuit, dar care contine informatii despre alte fisiere. Exista un director radacina, memorat dupa tabela de alocare a fisierelor (FAT), care are o dimensiune limitata.

Sursa: http://labs.cs.upt.ro/labs/so/html/so4.html

Ce este un fisier de date (datafeed)?

Ce este un fisier de date (datafeed)? Listarea produselor pe ShopMania se face prin intermediul unui datafeed in format txt, CSV sau XML. Acesta este un fisier ce contine informatii detaliate despre produsele tale cum ar fi numele, pretul, categoria etc. Campurile intr-un datafeed sunt separate cu pipe (|), iar randurile cu linie noua (n).

Sursa: https://partner.shopmania.ro/cp.help?topic=20

Realizarea unui site in HTML » HTML pe intelesul tuturor

Scrie codul intr-un fisier text, apoi salveaza pagina, in folderul Pagini cu numele de meniu.html.Daca totul a mers cum trebuie, pagina ar trebui sa arate astfel: click aici (daca nu mai vrei sa scrii … vezi sursa si copiaza codul). Dupa ce am facut meniul si partea de sus a site-ului, care se vor repeta in fiecare pagina, vom scrie codul pentru prima pagina a site-ului, unde vom folosi cadrele.

Sursa: http://www.ecursuri.ro/cursuri-online/realizarea-unui-site-in-html.html