Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Ce este un website

Un site web este scris in limbajul HTML si este accesat prin intermediul unei aplicatii software, cunoscuta si sub numele de browser web. Exemple de browser-e web: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari etc. Exista o multitudine de browser-e web, insa cele mai des utilizate (insumand 99% din utilizatorii de Internet) sunt primele trei mentionate anterior.

Sursa: https://www.websiteuri.ro/ce-este-un-website.html

PAGINI WEB

O pagina de Web poate sa contina referinte la alte pagini. Sa explicam cum sunt implementate aceste referinte. Inca de la crearea Web-ului a fost clar ca pentru a avea o pagina care sa indice spre alta pagina este necesar un mecanism care sa permita numirea si regasirea paginilor.

Sursa: http://referat.clopotel.ro/Pagini_web-10328.html

Cat costa un Site

O afacere de succes este o afacere dinamica. Ceea ce folosesti astazi s-ar putea sa nu mai fie suficient peste cateva saptamani sau chiar zile. Afacerea creste daca imbunatatesti permanent modul de prezentare, daca oferi beneficii si avantaje noi si daca adaugi mereu cate ceva nou ofertei tale.

Sursa: http://www.pretsite.ro/

Ce este un browser?

9/1/2009 · Un browser web este o aplicatie software ce are scopul de a descarca, prezenta si a traversa prin resursele WWW(World Wide Web). Informatiile pe WWW sunt indentificate printr-un URI(Uniform Resource Indentifier) A web browser is a software application for retrieving, presenting, and traversing information resources on the World Wide Web. An …

Sursa: http://www.worldit.info/articole/browser-articole/ce-este-un-browser/

Creare si editare pagini HTML

Salvare pagina html Dupa ce a-ti creat baza de început a unui document si a-ti setat proprietatile, trebuie sa salvati fisierul. Salvarea trebuie facuta intr-un format pe care browser-ul îl poate recunoaste. Extensia standard pentru un fisier care reprezinta o pagina web este

Sursa: https://marplo.net/html/crearea_pagini.html