Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Despre Prestashop

Ceea ce este cu adevarat frumos la Prestashop este ca este o platforma gratuita, ceea ce poate veni in sprijinul multor proprietari de magazine online care, insa, au la dispozitie bugete impresionante. Desigur, cu Prestashop nu vei reusi sa faci chiar tot ceea ce ti-ai putea vreodata dori (luand in considerare amanuntul ca ai sti exact tot ceea …

Sursa: https://dispozitiv.ro/despre-prestashop/

Despre Prestashop – “Presta” zici huh?? “Presta”shop …

As vrea sa scriu cateva cuvinte despre Prestashop, acum ca l-am incercat… Este oribil. Este free, nu prea ai de ales, dar este oribil. Misca ca un mort, chiar in interfata de administrare. Il detest, il urasc. Dupa multe incercari de optimizare, de studiu pe net ce naiba sa-i fac… certat hosting-ul, upgrade la SSD. Degeaba. De ce?

Sursa: http://reviewspot.ro/despre-prestashop-presta-zici-huh-prestashop-presta/

Hosting PrestaShop

Hosting PrestaShop Servicii pentru hosting PrestaShop cu migrare gratuită a magazinului tău. Pentru găzduire PrestaShop folosim servere în cloud enterprise cu storage ce foloseşte un mediu de stocare bazat pe SSD. Dacă eşti în căutarea unui pachet de găzduire pentru magazin online cu PrestaShop înseamnă că te afli în locul potrivit.

Sursa: https://www.nav.ro/hosting-prestashop

Ce platforma de e-commerce alegi

Daca in business-urile offline ce nu necesita foarte multe integrari tehnice partea de alegere a softurilor poate fi tratata cu o mai mare lejeritate, acelasi lucru nu se poate aplica si pentru business-urile online in care una dintre principalele decizii ce trebuie luate este alegerea platformei de ecommerce pe care se va dezvolta magazinul.

Sursa: https://www.startupcafe.ro/ce-platforma-de-ecommerce-e-mai-buna.htm

Pentru Membri :: Intrebari frecvente membri

I Ce inseamna PNK?R Part Number Key – codul unic al produsului pe care il regasesti de obicei in ultimele 9 caractere cu majuscule in URL I Ce dimensiuni trebuie sa aiba imaginile produselor?R Dimensiunea minima este de 400×400 de pixeli iar cea maxima de 6000X6000 Daca imaginea este

Sursa: https://marketplace.emag.ro/infocenter/pentru-membri/intrebari-frecvente