Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Ce este un website

Ce este un website. Un website, sau un site web, este o colectie publica sau privata de documente HTML (HyperText Markup Language), care formeaza un tot unitar, coerent. Un site web este format din documente HTML, numite si pagini web, care pot contine texte, imagini, clipuri video sau …

Sursa: https://www.websiteuri.ro/ce-este-un-website.html

World Wide Web

World Wide Web (pe scurt web sau www) este un sistem hipertext care operează pe Internet. Hipertextul este vizualizat cu un program numit browser, care descarcă paginile web de pe un server web (sau site web) și îl afișează pe ecran.

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/World_Wide_Web

Ce este un site web?

Ce este un site web? 24 Februarie, 2010 Internet. Un site web este un fel de prezentare electronica interactiva, care este compusa din mai multe pagini web, imagini, video, animatii, audio si alte tipuri de fisiere, organizate intr-un anumit fel, accesibile fiecare prin adrese unice de tip URL …

Sursa: http://www.vadmin.ro/sfaturi/internet/site-web-128.html

Ce este URL? Navigare Internet

Ce este URL (Uniform Resource Locator)? In casuta de adresa vezi un text cam ciudat. Acest text este este URL-ul paginii respective sau adresa exacta.Acest URL este unic pentru fiecare pagina. Fiecare web site are un nume unic si fiecare pagina web are un nume unic in cadrul acelui web site.

Sursa: https://www.sepoate.com/calculatoare/internet/index_9.php

Cum Se Face Un Site Web

Acesta este un tutorial simplu care îți explică foarte pe scurt cum se face un site pe domeniu propriu. Sunt doar 3 pași. Dacă ai nevoie de lămuriri suplimentare, în partea a doua a acestei pagini poți afla ce presupune, în detaliu, fiecare pas în parte.

Sursa: https://www.cumfaciunsite.net/