Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Media de socializare

Acest articol sau această secțiune nu este în formatul standard. … ROI of Social Media: How to improve the return on your social marketing investment. New York: John Wiley & Sons. … SOCIAL MEDIA ÎN CULISE – Blog despre Social Media și Marketing Digital

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Media_de_socializare

Ce este SMM?

Extrem de eficient pentru marketing B2B si B2C. În 2015, campaniile de social media s-au dezvoltat intr-un ritm alert. Cu atât de multe canale disponibile pentru branduri, de la evidenta retea sociala Facebook, dar si Instagram, LinkedIn, Twitter si Pinterest – cu servicii de nisa, se observa posibilitatea brandurilor de a efectua actiuni speciale si foarte bine targhetate.

Sursa: http://devoratoriideseo.ro/ce-este-smm

Social Media Snow Camp

Social Media Summer Camp a devenit un eveniment de referinta in termeni de strategii si tendințe in zona retelelor de socializare. In acelasi timp, este un prilej pentru noi de a face cunoștinta cu experti in comunicarea online, un domeniu care devine din ce in ce mai important pentru industria bancara.

Sursa: https://www.revistabiz.ro/smsnow/

Eastweb

Noi oferim servicii web design de calitate dupa preferintele tale, usor de navigat si mobile-friendly pentru utilizatori, aducem clienti din mediul online, facem optimizare SEO pentru Google, campanii online marketing, promovare social media, web bannere si pagina de Facebook, creare post TV online, online TV streaming, editare video etc.

Sursa: http://www.eastweb.ro/

Social Media România News

Social Media România este un portal de știri și opinii care te ajută să descoperi cum să folosești cel mai bine stratagiile de Social Media Marketing pentru a te conecta cu clienții, pentru a atrage câți mai mulți vizitatori pe site și pentru a crește vânzările.

Sursa: https://socialmediaromania.ro/