Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Avocatnet.ro, explicăm legislația, lunar, pentru milioane …

Internetul este un mediu la care au acces foarte mulți oameni, dar asta nu înseamnă că o afacere online va fi, automat, profitabilă. Din contră, fiind un cadru atât de larg, trebuie să îți pui mereu întrebarea „De ce ar cumpăra cineva produsul / serviciul meu?” Citește articolul

Sursa: https://avocatnet.ro/

Blockchain

Un contract smart ar fi activat prin instrucțiuni de programare extensibile, care definesc și execută un acord. De exemplu, Ethereum Solidity este un proiect blockchain open-source care a fost construit special pentru a crea un limbaj de programare Turing-complete, ce are capacitatea de a pune în aplicare astfel de contracte.

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Blockchain

Metatron

Ce este sistemul de diagnostic METATRON: Metatron este un dispozitiv medical omologat in CE; este un dispozitiv de biorezonanta care foloseste metoda de diagnostic NLS; este produs de Institutul de Psihofizica Practica(IPP) din Omsk, Rusia; in acest moment este cel mai performant sistem de diagnostic prin biorezonanta

Sursa: http://metatron-nls.ro/

Servicii WorkTape Medical Botoșani

“Recuperare medicală bine făcută” este sloganul WorkTape Medical Botoșani pe care îl respectăm cu desăvârșire. De 3 ani de când suntem în sistemul medical privat am revoluționat abordarea în ceea ce privește recuperarea medicală. Proiectul nostru este într-o continuă evoluție pe toate planurile.

Sursa: http://www.worktape.ro/

Contact

CISO Medical este un cabinet stomatologic cu 10 ani de experiență.Diversitatea,complexitatea cazurilor,pasiunea și dorința permanentă de perfecționare pun bazele conceptului CISO Medical. Va așteptăm să treceți pragul cabinetului nostru stomatologic din Sectorul 3,zona Piata Alba Iulia.

Sursa: https://cisomedical.ro/contact/