Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

WordPress.com: creează gratuit un site web sau un blog

Creează un site web gratuit sau construiește un blog cu ușurință pe WordPress.com. Zeci de designuri și teme gratuite, personalizabile, pregătite pentru dispozitive mobile. Găzduire și suport gratuite.

Sursa: https://ro.wordpress.com/

Cum să transformi un blog într-o afacere online și să …

OK, următorul pas este să îți creezi o audiență. Pentru asta unul dintre cele mai bune instrumente disponibile la momentul actual – și la un preț decent – este blogul. Ce este un blog? Wikipedia spune că (am scurtat puțin textul lor) „Un blog este o publicație web (un text scris) care conține articole.

Sursa: https://florinrosoga.ro/bani-blog/

Cum sa-ti faci blog? La ce iti foloseste blog-ul, de unde …

Un lucru imbucurator este faptul ca in ultima perioada se vorbeste tot mai mult despre bloguri si blogosfera din Romania. Ce este de fapt un blog?In esenta este o pagina de internet, gratuita, pe care utilizatorul o personalizeaza, adauga continut.. o construieste.

Sursa: http://www.pamdesign.ro/articole-utile/despre-web/cum-sa-ti-faci-blog-de-unde-incepi-ce-pui-pe-el-cum-il-promovezi/

Vlog

Un Video blog (Videoblog) sau Vlog este o formă de blog în care mediul multimedia este constituit de video. Video blogul este o formă de televiziune web. Înregistrările de vlog-uri combină video încorporat sau un link video cu textul de sprijin, imagini și alte metadate. Înscrierile pot fi făcute ca o singură unitate sau compuse din mai multe părți.

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Vlog

Florin Roșoga

Peter Barta este fondator The Long Run, program de educație și formare antreprenorială, o comunitate cu ajutorul căreia viitorul antreprenor să găsească răspuns …

Sursa: https://florinrosoga.ro/