Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Spam Experts

Ce este un certificat SSL ? La ce foloseşte un certificat SSL ? SSL este prescurtarea de la Secure Sockets Layer. Reprezintă un standard/protocol in materie de securitate şi a fost dezvoltat de Netscape in 1994. Utilizarea lui este uşor identificabilă datorita unui mic …

Sursa: https://www.hostx.ro/certificat-ssl/certificate-ssl.html

Ce este un certificat SSL si la ce se foloseste

8/21/2014 · Ce este un certificat SSL si la ce se foloseste ? Avantajele si metoda de implementare a unui certificat SSL intr-un site. CLAUS WEB este partener acreditat ROTLD pentru Inregistrare Domenii .RO – servicii profesionale de Gazduire Web, Hosting Reseller, VPS, Servere Web, Streaming.

Sursa: https://www.clausweb.ro/blog/ce-este-un-certificat-ssl-si-la-ce-se-foloseste/

Cum Să Obţii Un Certificat SSL Gratuit (Și De Ce Google Te …

1/10/2017 · Categories Sfaturi Si Trucuri WordPress, Trucuri Blog Tags Ce este un certificat SSL, Certificat SSL Gratuit, Cum să obţii un certificat SSL gratuit, De ce ai nevoie de un certificat, SSL For Free Post navigation. 5 Motive Pentru Care Trebuie Sa Te Concentrezi Pe Dezvoltarea Unei Afaceri Pe Baza De Abonament.

Sursa: https://www.academiademarketing.ro/cum-sa-obtii-un-certificat-ssl-gratuit-si-de-ce-google-te-obliga-sa-o-faci.html

Ce este SSL

În acest articol vei afla exact ce înseamnă o conexiune criptată, ce este și cum funcționează un certificat SSL și, desigur, cum să instalezi un certificat SSL gratuit pe website-ul tău. Citește-l până la final, deoarece migrarea de la HTTP la HTTPS poate fi periculoasă pentru SEO.

Sursa: https://seoproject.ro/certificat-ssl-gratuit/

Certificate SSL Validare Domeniu

Certificate SSL Validare Domeniu pentru securizare rapida. De la 9.99€ anual. Validarea Domeniului este cea mai rapida forma metoda de eliberare a unui Certificat SSL si este disponibila atat pentru clienti persoane juridice cat si pentru persoane fizice care nu au o firma. Nu necesita acte.

Sursa: https://www.romarg.ro/certificate-ssl/validare-domeniu.html