Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Ce este un server dedicat

Ce este un server dedicat . Îţi mulţumim pentru răspuns! Înainte de a confirma te rugăm să mai petreci 20 de secunde revizuindu-l.

Sursa: https://www.tpu.ro/tehnologie/ce-este-un-server-dedicat/

Server

4/18/2005 · Aplicațiile server pornesc, de obicei, în momentul pornirii serverului, continuând să ruleze până când serverul este oprit. Un server care primește numai cereri folosește aceleași tipuri de aplicații tot timpul, și nu poate confirma calculatorului care a emis cererea că aceasta a fost îndeplinită.

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Server

Servere Dedicate Romania

Facilităţile oferite de un server dedicat îţi vor permite customizarea totală în ceea ce priveşte instalările de software, modificările de utilizator, backup-ul de date, plus alte facilităţi. … Este un fapt cunoscut că sunt mulţi spammeri care închiriază servere dedicate cu clase mari de IP-uri. Această politică de limitare …

Sursa: https://www.nav.ro/servere-dedicate

DDOS protected dedicat server and FREE Web Hosting …

DDOS protected Cloud VDS-SSD. Maşina ta virtuală cu resurse dedicate va fi extrem de stabilă şi performantă. Spre deosebire de un VPS tradiţional, în care foarte mulţi clienţi partajează acelaşi kernel si isi impart resursele „BURST”, un VDS este un mini server dedicat.

Sursa: https://dedicatserver.ro/

Ce este si cand am nevoie de un Server Dedicat

Cand detii un server dedicat, poti modifica sistemul de operare, extensiile sau aplicatiile instalate dupa bunul plac; beneficiezi de o securitate sporita, de viteza si de stabilitate, precum si de libertatea de a gazdui orice doresti. Un server dedicat inseamna securitate sporita, flexibilitate, viteza si stabilitate.

Sursa: https://www.clausweb.ro/intrebari-frecvente/ce-este-si-cand-am-nevoie-de-un-server-dedicat/