Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Ce este un site de prezentare – Blog – OVINETWORK.RO

Ce este un site de prezentare ? Website-ul de prezentare, dupa cum spune si numele, este conceput pentru a oferi informatii corecte unei persoane care poate fi interesata de anumite servicii. Majoritatea site-urilor de prezentare sunt realizate pentru societati comerciale insa exista cazuri unde se realizeaza si pentru persoane fizice care …

Sursa: https://blog.ovinetwork.ro/ce-este-un-site-de-prezentare/

Creare site de prezentare

Cum optimizezi un site de prezentare?. Raspunsul secret la aceasta intrebare este: de la inceput! Inca din momentul conceperii trebuie sa tii cont de cateva elemente esentiale procesului de optimizare, care trebuie inserate in structura site-ului pentru ca acesta sa fie usor de citit de catre vizitatori dar si usor de indexat de catre motoarele de cautare.

Sursa: http://primenet.ro/creare-site-prezentare

Ce este un website

Un site web este scris in limbajul HTML si este accesat prin intermediul unei aplicatii software, cunoscuta si sub numele de browser web. Exemple de browser-e web: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari etc. Exista o multitudine de browser-e web, insa cele mai des utilizate (insumand 99% din utilizatorii de Internet) sunt primele trei mentionate anterior.

Sursa: https://www.websiteuri.ro/ce-este-un-website.html

Site de prezentare

De regula, continutul unui site de prezentare contine cateva pagini pentru prezentarea serviciilor si a produselor oferite, un portofoliu, o pagina pentru datele de contact, un motor de cautare interna, etc. Design-ul trebuie sa fie simplu, placut, realizat profesionist, important fiind ca serviciile promovate de dvs sa iasa in evidenta.

Sursa: https://romaniawebdesign.com/servicii-web/site-de-prezentare/

Ce este un site de prezentare al companiei și ce trebuie …

Ce ar mai fi util sa adaugi unui site de prezentare: Un logo și o identitate de brand cât de cât rezonabile pe care utilizatorii să le recunoască și în alte contexte (flyere, cărți de vizită, etc) Să setezi un cont de Google Analytics prin care să observi de unde îți vin vizitatorii. Te va motiva să depui efort în promovarea …

Sursa: http://www.businessmarket.md/ce-este-un-site-de-prezentare-al-companiei-si-ce-trebuie-sa-contina/