Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Ce este URL? Navigare Internet

Ce este URL (Uniform Resource Locator)? In casuta de adresa vezi un text cam ciudat. Acest text este este URL-ul paginii respective sau adresa exacta.Acest URL este unic pentru fiecare pagina. Fiecare web site are un nume unic si fiecare pagina web are un nume unic in cadrul acelui web site.

Sursa: https://www.sepoate.com/calculatoare/internet/index_9.php

Ce este un magazin online?

Un raspuns scurt la intrebarea ce este un magazin online ar fi: un website dinamic, in care comerciantul isi poate prezenta produsele scoase la vanzare, iar vizitatorii sau clientii, isi pot alege produsele pe care doresc sa le achizitioneze si, in unele cazuri chiar sa le plateasca direct prin plata online.

Sursa: https://www.websiteuri.ro/ce-este-un-magazin-online.html

Pretul unui website A-Z: costurile pentru crearea unui …

Află care este prețul unui website acum, completând formularul nostru de contact! Avem din ce in ce mai multi potentiali clienti care sunt interesati de costurile pe care le are dezvoltarea unei afaceri online. Tocmai de aceea, astazi vom trata subiectul “Pretul unui website A …

Sursa: https://www.baboon.ro/pretul-unui-website-a-z-costurile-pentru-crearea-unui-site-web/

Testeaza un website sau o aplicatie si castiga 10$

Tot ce trebuie să faci este să instalezi un progrămel oferit de ei, iar totul se va întâmpla pe platformă. NU ai nevoie de cunoştinţe avansate de editare sau realizare video. Tot ce se va înregistra este tot ce vei face tu pe site-ul respectiv în momentul în care vei testa un site sau o aplicaţie.

Sursa: https://laurentiumihai.ro/testeaza-si-castiga/

HTML pe intelesul tuturor

Ce este limbajul HTML? … Este un curs foarte interesant! Este primul curs pe care l-am citi si nu m-am gandit niciodata sa caut altul. Desi am 15 ani, ma pricep destul de bine in acest domeniu. Acest curs m-a facut sa doresc sa-mi fac un site. Dar m-am oprit la lectia …

Sursa: http://www.ecursuri.ro/cursuri-online/html-pe-intelesul-tuturor