Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Despre interior design – Interior Design

Am hotarat sa scriu acest articol pentru a specifica cateva detalii despre ce face un designer de interior si cu ce te poate ajuta. … Dacă continui să folosești acest site web, ești de acord cu utilizarea lor. Pentru a afla mai multe, inclusiv cum să controlezi cookie-urile, uită-te aici: Politică cookie-uri

Sursa: https://creativdecor.wordpress.com/category/despre-interior-design/

Ce este SharePoint?

Organizațiile utilizează SharePoint pentru a crea site-uri web. Îl puteți utiliza ca pe un loc sigur pentru a stoca, a organiza, a partaja și a accesa informații de pe aproape orice dispozitiv.Nu vă trebuie decât un browser web, cum ar fi Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome sau Firefox.

Sursa: https://support.office.com/ro-ro/article/Ce-este-SharePoint-97b915e6-651b-43b2-827d-fb25777f446f

Ești grafician? Îți dau un pont despre cum să faci bani …

Personal nu fac bani din asta. Asta nu inseamna ca nu se poate face un ban frumos. Site-urile pe care le-ai dat tu exemplu sunt in cu totul si cu totul alta oala, de pe site-uri gen Graphicriver castigi pasiv, faci ce vrei tu, uploadezi si atat, se vinde singur.

Sursa: http://www.luciandesign.net/blog/esti-grafician-iti-dau-un-pont-despre-cum-sa-faci-bani-usor

Design vestimentar

Primul designer vestimentar, care nu a fost doar un simplu croitor de haine ci creatorul conceptului și al noțiunii de couturier a fost, fără îndoială, Charles Frederick Worth (1826 – 1895), un englez care a prosperat în Paris, fiind considerat Le Père (Parintele) de (al) Haute Couture.

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Design_vestimentar

HTML Intro

Sa stii ce este un notepad si cum se foloseste; Sa stii sa deschizi un fisier folosind Internet Explorer (sau oricare alt browser la alegere, vezi mai jos o lista cu cele mai folosite browsere) Sa stii ce este si cum se face un copy/paste; Prima pagina web. Pentru inceput copiaza urmatorul cod HTML in notepad. Aigurate ca operatiunea a fost …

Sursa: https://tutorialehtml.com/ro/ghid-html-incepatori-prima-pagina-in-html/