Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum sa cumpar online din afara Romaniei?

Ce trebuie sa fac ca sa cumpar online, din afara Romaniei? Sunt părți pozitive, dar si părți negative cand vorbim de cumparaturi online din afara Romaniei. Dezavantaje: plătești vama dacă produsul depășește 150E. În funcție de ceea ce comandați poate fi 2.5% sau …

Sursa: https://mariuscucu.ro/cum-faci-cumparaturi-afara-romaniei/

Ce fel de ulei sa folosesc?

7/25/2019 · Ca tot am facut schimbul de ulei si incepusem sa mai dau o geana peste ce mai e in piata, ma uitam la noua gama de la Selenia, mai exact Selenia Alfa Romeo 10w40 for 90`s cars, ma asteptam sa fie acelasi 20K, insa vad ca au schimbat specificatiile, API SN de la SL. E si MSDS-ul in josul paginii, sunt curios cat de mult difera fata de cel vechi.

Sursa: https://www.alfaclub.ro/forum/viewtopic.php?t=6178&start=1300

Ma poate ajuta si pe mine cineva Vreau sa stiu daca acest …

Buna! Nu iti recomandam sa ai incredere in tot ceea ce citesti sau vezi pe internet. Pentru a te asigura ca un site de cumparaturi este de incredere te incurajam sa verifici daca acesta are date de contact, adresa magazinului fizic si datele fiscale ale firmei.

Sursa: https://www.tpu.ro/siguranta-pe-internet/ma-poate-ajuta-si-pe-mine-cineva-vreau-sa-stiu-daca-acest-site-este-fake-https-ehainele-com-deoarece-as-dori-sa-comand/

Unde imi recomandati sa imi comand niste usi pentru casa …

6/2/2016 · Vreau sa comand vreo 10 usi pentru bai, bucatarie, dormitoare, etc. si as avea nevoie de niste sugestii legate de firmele cu care as putea discuta. Caut sa fie cat de cat calitative, dar sa nu coste mult, pentru ca nu imi permit. Voi pe unde vi le-ati comandat si ati fost multumiti de calitate/pret?

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/1145424-unde-imi-recomandati-sa-imi-comand-niste-usi-pentru-casa-de-la-tara/

Cumparaturile de pe Amazon, tot ce trebuie sa stim inainte

10/12/2013 · Salut prieteni, astazi va voi spune tot ce trebuie sa stiti inainte sa cumparati produse de pe amazon.co.uk , amazon.de sau amazon.it Amazon este cel mai mare retailer international online, daca la inceput acestia vindeau doar in USA, acum au depozite si birouri in majoritatea tarilor importante.

Sursa: https://videotutorial.ro/cumparaturile-de-pe-amazon-tot-ce-trebuie-sa-stim-inainte/