Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

ce inseamna un blog

12/18/2007 · Dar, in momentul in care m-am hotarat sa-mi creez un blog, mi-am asumat riscul de a scrie articole de slaba calitate, articole care n-o sa placa, sau articole care sa creeze polemici (inca nu am reusit sa creez polemici cu nici un articol, desi imi doresc mult- asta inseamna ca nu scriu degeaba) si sa ajung sa fiu criticat pentru ce scriu …

Sursa: https://vladimartinus.wordpress.com/2007/12/18/ce-inseamna-un-blog/

Ce înseamnă să fii blogger profesionist

Ce înseamnă “blogger profesionist” în detaliu: – Să nu ai un venit asigurat. La începutul lui 2014, pentru o minoră greșeală făcută chiar în 2008 când m-am apucat de blogging, am pierdut veniturile unui blog. Reprezentau 50% din cât câștigam eu. Dureros, fără preaviz.

Sursa: http://www.calinciabai.com/ce-inseamna-sa-fii-blogger-profesionist-dupa-sapte-ani/

IONEL MESAROŞ-BLOG PERSONAL: Ce inseamna iubirea…

Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor …şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

Sursa: https://ionelmesaros.blogspot.com/2011/02/ce-inseamna-iubirea_13.html

Ce inseamna a iubi?

Ce inseamna a iubi? 109 likes. Personal Blog. Jump to. Sections of this page. Accessibility Help. Press alt + / to open this menu. Facebook. Email or Phone: Password: Forgot account? Home. Posts. Reviews. Photos. About. Community. Info and Ads. See more of Ce inseamna a iubi? on Facebook. Log In. or. Create New Account. See more of Ce inseamna

Sursa: https://www.facebook.com/Ce-inseamna-a-iubi-269486680361252/

Ghid de creare a unui blog personal

1/9/2019 · Crearea unui blog nu trebuie sa creeze mari batai de cap, atata timp cat respecti anumiti pasi simpli si folosesti uneltele potrivite. Chiar daca esti la inceput de drum, asta nu inseamna ca nu poti ajunge sa fii un blogger de succes in scurt timp, daca continutul acestuia va fi unul notoriu, de un mare interes pentru publicul tinta.

Sursa: https://www.mxhost.ro/clienti/aff.php?aff=2121/ghid-de-creare-a-unui-blog-personal/