Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Călătoreşti în China? 11 lucruri pe care trebuie să …

China este acum printre cele mai vizitate 5 destinaţii din lume, din ce în ce mai mulţi turişti îi trec pragul. Internetul oferă foarte multe informaţii despre diverse locuri de văzut, dar sunt şi lucruri despre China care sunt extrem de rar menţionate, pe care este bine să le ştii, dacă vrei să ai o vacanţă plăcută.

Sursa: https://www.feminis.ro/calatoresti-in-china-11-lucruri-pe-care-trebuie-sa-le-stii_66645.html

CE TREBUIE SA STII INAINTE SA MERGI IN JAPONIA

2/15/2016 · Daca mergi pentru prima data in Japonia si vrei sa te duci pregatit, ca nimic sa te surprinda, atunci trebuie sa vezi si acest episod! Iata cateva lucrurie de baza pe care trebuie sa le stii

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=SoKQUdW2NWo

Ce trebuie stii inainte sa pleci in CHINA

V rei sa pleci in China? Este acesta tara de pe lista ta de „TO VISIT”? Daca raspunsul tau este DA, atunci trebuie sa stii cateva lucruri inainte sa pleci. Am fost in China in luna Aprilie si m-am lovit de cateva lucruri, care iti pot strica vacanta, atat in Romania cat si in China.

Sursa: https://gabrielasimion.com/2018/05/29/ce-trebuie-stii-inainte-sa-pleci-in-china/

Ce trebuie sa știi daca mergi in China sau in Japonia

Ce trebuie să știi dacă mergi în China sau în Japonia O vacanţă în China sau în Japonia nu este, astăzi, chiar la îndemâna oricui. Totuşi, cei care îşi doresc mult să cunoască o părticică din cultura celor două ţări, ar trebui să pregătească un buget de aproximativ 2.000 de euro.

Sursa: https://www.ziare-pe-net.ro/stiri/ce-trebuie-sa-stii-daca-mergi-in-china-sau-in-japonia-4549331.html

Tot ce trebuie să știi atunci când mergi în Vietnam …

Vietnamul tinde să fie o destinație pe care oamenii, fie o iubesc, fie o urăsc. Este extrem de ieftin și are o istorie bogată, dar incredibil de fierbinte și

Sursa: https://www.triptips.ro/tot-ce-trebuie-sa-stii-atunci-cand-mergi-in-vietnam/