Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Ce platforma de e-commerce alegi

Platformele de tip hosted sunt mai accesibile business-urilor mici pentru ca de cele mai multe ori vin cu o lista de functionalitati suficiente acestor tipuri de business, au un cost uniform pe toata utilizarea ei (deci nu necesita investitii initiale mari cum e cazul customizarii unei platforme open-source unde costul apare in …

Sursa: https://www.startupcafe.ro/ce-platforma-de-ecommerce-e-mai-buna.htm

Care este cea mai buna platforma de ecommerce pentru SEO?

Alegerea celei mai bune platforme de ecommerce pentru SEO nu este un aspect care trebuie tratat superficial. Desi ai putea fi tentat sa folosesti cel mai cunoscut furnizor de astfel de servicii, care iti ofera cea mai ieftina si mai usoara solutie, aceasta poate fi o decizie pe care poti ajunge sa o regreti.

Sursa: https://www.iagency.ro/seo/care-este-cea-mai-buna-platforma-de-ecommerce-pentru-seo

OpenCart este una dintre cele mai bune platforme open source

Discutam cu clientii nostri cele mai importante criterii pentru crearea unui magazin online – despre care am scris si aici – si le oferim cele mai bune solutii, fara sa scapam din vedere asteptarile acestora. Recomandam OpenCart, o platforma open source, din mai multe motive.

Sursa: https://devpro.ro/opencart-este-una-dintre-cele-mai-bune-platforme-open-source/

Realizare magazin online

E-business Comentarii si noutati din domeniul e-business IzzIsale Solutia integrata de e-commerce de care ai nevoie pentru dezvoltarea si promovarea magazinului online ZoomCRM ZoomCRM este o solutie de gestionare a relatiilor de afaceri. NewsZone News Zone foloseste una dintre cele mai avansate platforme de e-mailing.

Sursa: http://izzisale.ro/

Platforme b2b integrate comert electronic

Platforme e-commerce b2b full-service. Vezi detalii! +40 21 310 74 81. office@seniorsoftware.ro. Română … 100% personalizare a magazinului online, dupa cele mai noi tendinte din piata. Administrare utilizatori. Administrare securizata a comenzilor, facturilor; notificari la schimbarea starii comenzi.

Sursa: https://www.seniorsoftware.ro/e-commerce/