Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Certificate SSL cu Google Boost, Secure si Instalare SSL …

Certificat SSL, Certificate SSL cu SEO, Google Boost, Secure, Https si Instalare GRATUITA, Pozitionare mai buna in Google GARANTAT ! Securitate Maxima cu Certificat SSL

Sursa: https://www.hzone.ro/certificate-ssl/

Certificate SSL

Ce este un certificat extins de validare – EV SSL ? Certificatul EV numit si certificat extins de validare, este cea mai înaltă clasă de SSL disponibilă in acest moment; acesta activează atât lacătul, cât și bara de adrese in culoare verde în toate browserele cunoscute.

Sursa: https://www.mxhost.ro/clienti/aff.php?aff=2121/certificate-ssl/

Certificat Comodo EV SSL (Green Bar)

Certificatul Comodo EV SSL (Green Bar) va creste vanzarile dvs. prin afisarea unui semn distinctiv in browser, bara de adrese verde.. Certificatul Comodo EV SSL (Green Bar) este livrat impreună cu un "Dynamic Site Seal".Acesta poate fi afişat pe domeniul (situl) pentru care a fost emis certificatul SSL, ridicand increderea utilizatorilor dvs.

Sursa: https://www.hostx.ro/certificat-ssl/certificat-EV-SSL-Green-Bar.html

Certificate SSL

Certificatele SSL cu Validare Extinsa ofera cel mai inalt nivel de validare si siguranta. Ele valideaza si afiseaza numele companiei sau al organizatiei impreuna cu bara verde de adrese si reprezinta unul dintre indicatorii de siguranta cei mai recunoscuti pe web.

Sursa: https://clienti.gmbnet.ro/store/ssl-certificates

Certificate SSL

Certificatele SSL emise prin validare extinsă vor colora bara de adrese a browserului în verde, oferind un nivel de încredere ridicat utilizatorului. La creșterea nivelului de încredere contribuie și procesul complex de validare a organizației. Acest tip de certificat elimină aproape total …

Sursa: https://www.norsit.ro/solutii/CertificateSSL