Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Certificate SSL / HTTPS

Certificate SSL – instalare Certificat SSL – necesita IP dedicat pe contul de gazduire!. De ce e nevoie de un Certificat SSL? Daca aveti un site online, este recomandat sa achizitionati un astfel de certificat SSL. Google recomanda, ca fiecare site sa aiba activ un cerficat SSL. Securitatea este o prioritate de top, astfel site-urile care folosesc certificate SSL (accesarea site-ului prin …

Sursa: https://www.clausweb.ro/certificate-SSL.php

Certificate SSL Validare Domeniu. Certificate SSL prin ROMARG

Certificate SSL Validare Domeniu pentru securizare rapida. De la 9.99€ anual. Validarea Domeniului este cea mai rapida forma metoda de eliberare a unui Certificat SSL si este disponibila atat pentru clienti persoane juridice cat si pentru persoane fizice care nu au o firma. Nu necesita acte.

Sursa: https://www.romarg.ro/certificate-ssl/validare-domeniu.html

Gazduire web, VPS si dedicata cu IP, SSL si nume .eu gratuit

Gazduire web, VPS si dedicata cu IP, certificat SSL si nume .eu gratuit, suport profesional si backup extern zilnic cu retentie 21 de zile.

Sursa: https://gazduirecloud.ro/

Gazduire Web, Inregistrare domenii, VPS

Gazduire web SSD de la 0.99 euro/luna. Orice pachet de gazduire web are 15 zile perioada de proba. Primesti BONUS de 10 x mai mult spatiu la toate abonamentele de gazduire web. Incearca, este gratuit.

Sursa: https://www.gazduire.ro/

Cum sa generam un certificat SSL autosemnat in WHM …

Daca un site este pe un domeniu diferit, certificatul/ele) SSL ale sale va/vor) trebui updatate. Asa se va evita situatia in care clientii nostri si vizitatorii lor vor fi speriati de mesaje de atentionare. Acest tutorial ne va invata cum sa generam un certificat SSL autosemnat pentru un nume de domeniu.

Sursa: https://www.gazduire.net/tutoriale/192-Cum-sa-generam-un-certificat-SSL-autosemnat-in-WHM